Esnaf ve Sanatkarlarımız Devlet ve Milletinin Yanındadır

Fetullahçı terör örgütü üyesi bir grup subayın sonuçsuz kalan darbe girişimine bir tepki de Isparta Esnaf Odaları Birliği ve oda başkanlarından geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2016 15:47
Esnaf ve Sanatkarlarımız Devlet ve Milletinin Yanındadır

TSK içine sızmış FETÖ/PDY terör örgütü üyesi bir grup ihanet şebekesinin başarısız darbe girişimine bir tepkide esnaftan geldi. Isparta Esnaf Odaları Birliği ve oda başkanları darbe girişimini lanetledi, demokrasiye sahip çıktı.

Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanvekili Ahmet Tural, kamuoyuna okuduğu bildiride "Türkiye Cumhuriyeti Devletinin birlik ve beraberliğini açıkça tehdit eden 15 Temmuz darbe girişimi karşısında ahilik gelenek ve kültüründen gelen, her zaman devletinin ve milletinin yanında yer alan, aileleri ve yanlarında çalışanlarla birlikte 20 milyonluk bir büyük camiayı temsil eden esnaf ve sanatkarımız, hiç düşünmeden canları pahasana, cesaret ve kararlılıkla dimdik ayakta durdu" dedi.

Ülkesine, milletine ve devletine sahip çıkan vatandaşların sokaklara ve meydanlara korkusuzca ve cesaretle çıkarak, demokrasi nöbeti tutmalarının bugün olduğu gibi geleceğin de teminatı olduğunu kaydeden Tural, "Demokrasiyi sahiplenme noktasında, esnaf ve sanatkarlarımız her zaman olduğu gibi tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile bölünmez bütünlüğü huzur ve güvenliği için daima devlet ve milletinin yanında yer alacaktır. Hiç kuşkusuz, Türkiye Cumhuriyeti demokrasiye ve cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı kalarak, tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet olarak ebediyete kadar varlığını sürdürecektir. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu menfur darbe girişimine karşı canlarını ortaya koyarak şehit düşen kahraman güvenlik kuvvetlerimize ve demokrasiye bağlı yurtsever vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.