Esnafa 500 Bin Maske Dağıtıldı

Esnafa 500 Bin Maske Dağıtıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Nisan 2021 17:18
Esnafa 500 Bin Maske Dağıtıldı

Pandeminin başladığı tarihten bu yana sahada olan Isparta Esnaf ve  Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından kontrollü normalleşme dönemiyle birlikte il genelinde esnafa toplam 500 bin maske dağıtıldı.  Birlik Başkanı Ahmet Tural, bundan sonraki süreçte de esnafın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi   

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ekipleri, il merkezinden sonra ilçelerde de maske dağıtım faaliyetini tamamladı.  Bu kapsamda  son olarak Gelendost, Şarkikaraağaç, Yalvaç, Aksu, ve Yenişarbademli ilçelerinde esnafa 25’li paketler hainde maske, 14 kural, yeme içme yerlerinin oturma düzeni ve HES kodu zorunluluğunu içeren afiş dağıtılırken, diğer yandan uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verildi. Böylece il genelinde toplam 500 bin maske dağıtımı tamamlandı. 

ODA BAŞKANLARINDAN  BİRLİK BAŞKANI TURAL’A TEŞEKKÜR  
İlçelerde oda başkanları pandemi döneminde Birlik Başkanı Ahmet Tural’ın kendilerini hiç yalnız bırakmadığını  söyleyerek Başkan Tural’a teşekkür ettiler.  Gelendost Esnaf Odası Başkanı Osman Altınsoy ve Şarkikaraağaç Esnaf Odası Başkanı Ramazan Doğdu “Sayın Birlik Başkanımızın desteğiyle ilçemizde zaman zaman dezenfekte çalışmaları yapılmıştı.  Şimdi de esnafımızı bilgilendiren broşürleri ve maskelerin dağıtımını yaptık. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan Birlik Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizler da oda olarak, ilçemizde esnafın kurallara uyması yönünde sürekli uyarılarda bulunduk.  Esnafımız  hassasiyetle kurallara uyuyor. İnşallah bu süreci hep birlikte aşacağız” görüşünde bulundular. Yalvaç ilçesinde de oda başkanlarının gözetiminde maske ve esnafı bilgilendiren afişler dağıtıldı. Yalvaç Kunduracılar Odası Başkanı İsmail Akkaş, Terziler Odası Başkanı Rüştü Döklü, Kalaycılar Odası Başkanı Yusuf Özmen ve İnşaatçılar Odası Başkanı Ramazan Aksoy , “Pandemi sürecinin başladığı dönemden bari bir yıllık süreçte Birlik Başkanımız bizleri hiç yalnız bırakmadı.  İlçemizde işyerlerinin zaman zaman dezenfektesi yapılmıştı. Bu kez de maske , 14 kural, yeme içme yerlerinin oturma düzeni ve HES kodu içerikli  afişlerin dağıtımı için ekibini gönderdi. Bizler de hem esnafımıza bunları takdim ediyoruz, hem de kurallara uymaları yönünde uyarıda bulunuyoruz. Birlik Başkanımıza ilçe esnafımız  adına teşekkür ediyoruz” dediler.       

ESNAF ADINA GÜZEL BİR HİZMET  
İlçelerde faaliyet gösteren esnaflar da verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Pandemi döneminde işyerlerimiz dönem dönem dezenfekte edildi.  Birlik Başkanımız bu süreçte  bizleri yalnız bırakmadı. Esnafına sahip çıktı. Bizim yanımızda oldu. Şimdide maske dağıtımı yapıldı. Esnaf adına güzel bir hizmet. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bizler de kurallara elimizden geldiği kadar uymaya çalışıyoruz. Herkesin de aynı duyarlılığı göstermelerini bekliyoruz” diye konuştular.        

ESAFIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ     
Birlik Başkanı Ahmet Tural, pandemi sürecinin başından beri Birlik olarak tüm imkanlarıyla sahada esnafın yanında olduklarını ifade ederek “ Kontrollü normalleşme dönemiyle de birlikte esnafımıza 25 adetli bir paket maske, 14 kural ve yeme içme yerlerinde oturma düzenini içeren broşür dağıtımını tamamladık. Böylece il genelinde 500 bin maske dağıtıldı. Tabi bundan sonraki süreçte de esnafın yanında olmaya devam edeceğiz.  Maalesef  ilimizde vaka sayıları  her geçen gün artıyor. Vaka sayılarının gerilemesi için hepimize görev düşüyor.  O nedenle maske mesafe ve hijyen kuralları başta olmak üzere lütfen kurallara uyalım. Bu süreçte ev akraba ziyaretlerine lütfen ara verelim. Sağlıklı günlerde en kısa sürede buluşmak dileğiyle tüm esnaf ve sanatkarımıza hayırlı işler bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum