Esnafa Hizmet İçin...

Eğirdir'de Sanayi sitesinde esnafı gezen AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, esnafa 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği verileceğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2015 09:59
Esnafa Hizmet İçin...

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt , Eğirdir'de esnaftan 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.

Esnafı ziyaret eden Kurt, esnafın istek ve temennilerini dinledi, Esnafa yönelik AK Parti seçim beyannamesinde yer alan vaatleri sıraladı. Esnafa düşük faizli kredi uygulaması süreceğini belirten Kurt, "Ayrıca 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği verilecek. KOBİ'lerin finansmana erişimini artırmak amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engeller tümüyle kaldırılacak" diye konuştu. Kurt, çiftçiye yönelik destekleri anlatıp yem ve gübre de KDV'nin kaldırıldığını çiftçinin rahatlayacağını söyleyerek hizmetlerin devam edeceğini belirtti. Kurt "Yemde ve gübrede KDV'yi kaldırıyoruz. Genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin liraya kadar karşılıksız destek vereceğiz. Arazilerini birleştirmek suretiyle büyük ölçekte tarım oluşturan üreticilerimize destek sağlayacağız. Basınçlı sulama sistemini yaygınlaştıracağız. 2019'a kadar 10 milyar araziyi tarıma elverişli hale getireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.