Esnafımızın Canlanması Amacıyla Çalışıyoruz

Esnafımızın Canlanması Amacıyla Çalışıyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2017 01:29
Esnafımızın Canlanması Amacıyla Çalışıyoruz

Isparta Belediyesinin desteklediği, Tarihi Kunduracılar Sitesi esnafınca, 18 Nisan-7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Bahar İndirim Günleri sonrasında Kunduracılar Odası Başkanı Ercan Süslü, yönetim kurulu üyeleri ve esnaf Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kunduracılar Odası Başkanı Ercan Süslü, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a vermiş olduğu desteklerden dolayı plaket takdim etti. Ziyarette konuşan Ercan Süslü, “Sayın Başkanım bizlere hem maddi hem de manevi olarak katkınız çok büyük oldu. Bu indirim günlerinden dolayı çok memnunuz ve bunun devamının gelmesini diliyoruz. Bizlere bu noktada Isparta Belediyesi gücünü hissettirdi. Esnafa sahip çıktınız bundan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kunduracılar Sitesinin bir şans olduğundan bahseden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Aynı amaçla bir araya gelmiş tüm esnaflarımız bir site altıda faaliyet gösteriyor. Bu sitemizi AVM tutkusu biraz da olsun köreltti. Şimdi bizlerde bu sitemizin yani kısacası Ispartalı esnafımızın canlanması amacıyla çalışıyoruz. Biz bu indirim günlerini inanarak yaptık ve esnafımız bunu kazanca döndürdü. Bu devam edecektir. Bu konuda da esnafımıza her türlü desteğimiz devam edecektir” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum