Esnafın Halinden Biz Anlarız

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, 31 Mart 2014 yerel seçim öncesi ziyaretlerine Yeni Sanayi Sitesinde devam etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2014 18:02
Esnafın Halinden Biz Anlarız

Esnafla her ziyaretinde iç içe olan Nuri Uzaktaş, buradaki vatandaşların sorunlarını dinleyerek, seçilmesi halinde yapacağı projelerini anlattı.

Ayrıca esnaftan, dua ve destek isteyen Uzaktaş, “Biz esnafız esnafın halinden biz anlarız. Ben sanayi geçmişi olan bir insanım, sanayi geçmişi olmayan bir insan sizi anlayamaz” dedi. Yeni Sanayi Sitesi esnafları ise, “Bizim gönlümüz Ak Parti’den yana, oyumuz ve dualarımızla sizinle olsun başkanım. Her zaman yanındayız” diyerek destek sözü verdi. Bu sözler üzerine Uzaktaş, “Ispartayı birlikte yöneteceğiz, her zaman vatandaşımızla iç içe olacağız” şeklinde konuştu.

Bu konuşmalar üzerine esnaflar ise, “Biz her zaman adaylar için destek verdik ama seçildikten sonra hiç biri buraya gelip, bizimle muhatap olmadı. Bizim tek derdimiz sıkıntılarımıza merhem olabilecek bir başkan. Desteğimiz sizinle, inşallah sizin kazandıktan sonra buraya gelip çayımızı – çorbamızı içmeye de bekliyoruz. Allah yolunuzu açık etsin. Her şey gönlünüzce olsun…” sözleriyle uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum