Esnafın İşi Kolaylaşacak

Demir kullanılarak betondan yapılan rampa sanayi esnafına büyük bir kolaylık sağlayacak.

Yayınlanma:
Esnafın İşi Kolaylaşacak

Eğirdir Köprübaşı mevkiînde sanayi esnafının isteklerinden biri daha Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral tarafından hemen yerine getirildi.
Sanayi ziyareti sırasında arızalı araçları indirme ve bindirme rampasının olmadığını belirten esnafların taleplerine Başkan Özmeral kısa zamanda cevap verdi.

Başkan Özmeral, talepte bulunan esnafları yanına alarak öncelikle onların görüşünü alarak birlikte yer tesbiti yaptılar. Aynı gün Başkan Özmeral, Fen İşleri ekibini harekete geçirerek sağlam bir şekilde düzgün bir rampanın yapılmasını başlattı.

Başkan Özmeral ile birlikte olan sanayi esnafları, “Yollarımız güzelleşti, şimdi de ihtiyacımız olan rampayı yapıyorsunuz. Sağlam bir şekilde yapılan rampa büyük bir ihtiyacımızı giderecek. Sizden Allah razı olsun. Bize karşı çok sıcak ve samimi davranıyorsunuz, verdiğiniz sözü her zaman yerine getiriyorsunuz. Bundan dolayı size çok teşekkür ediyoruz.” dediler.

Sanayi esnafı anında karar verilen rampanın yapımına başlanmasından çok mutlu oldu ve Başkan Özmeral’e teşekkür etti.
Rampa, rahat hareket edilebilecek sanayi girişinde uygun bir yere yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.