Esnafın Tepkisi Sonuç Getirdi

Esnafın Tepkisi Sonuç Getirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2015 17:59
Esnafın Tepkisi Sonuç Getirdi

1001 sokakta yer alan esnafların kaldırımlara koydukları masalar Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı ile kaldırılmış ardından ise masaların kalktığı sokakta kaldırımlara araçların park edilmesi tepki ile karşılanmıştı. Zabıta Müdürlüğü esnafın şikayetini değerlendirdi ve sokaktaki kaldırımlara araç parkını engelledi.

Halı Sarayı arkasında yer alan ve Mimar Sinan Caddesi ile Aksu Caddesini bağlayan 1001 sokaktaki esnafların kapılarının önündeki kaldırıma masa ve eşya koymaları Zabıta Müdürlüğünün uyarıları ile kaldırılmıştı. Masaların kalktığı kaldırımlarda yayaların daha rahat yürüyebileceği düşünülürken kaldırımlara bazı vatandaşların araçlarını park etmeleri tepki çekti. Sokakta faaliyet gösteren esnaflar sosyal medya hesaplarında “Masalar kalktı ama arabalar dükkanımızın önünü otopark belledi, yetkililer buna da bir çözüm bulsun dükkanımı açamıyorum. Bu yol trafiğe kapansın o zaman” şeklinde paylaşımlarda bulunarak şikayetlerini dile getirmişti. Esnafların konu ile ilgili şikayetleri Zabıta Müdürlüğü tarafından anında değerlendirildi. Zabıta ekipleri önlem alarak 1001 sokaktaki kaldırıma araç parkını engelledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum