Esnaflar 4. Kez Aybatılı Dedi

Esnaflar 4. Kez Aybatılı Dedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2018 15:32
Esnaflar 4. Kez Aybatılı Dedi

Esnaf Odaları Birliği’nin genel kurulu dün gerçekleştirildi. Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı tek aday olarak girdiği seçimlerde güven tazeledi.

Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin olağan genel kurulu dün Birlik binası toplantı salonunda yapıldı. Mevcut Başkan Mehmet Aybatılı’nın tek listeyle güven tazelediği kongre dün saat 11.00’de başladı ve kongreye; Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ticaret İl Müdürü Özcan Kesmen, Oda Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Divan Başkanlığına Sütçüler Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanı Muharrem Özsüt, Divan Başkan Yardımcılıklarına İsa Demiralay ile Ali Durmaz ve Katipliklere ise Ramazan Şişman ve Melek Oflaz oy birliği ile getirildiler.

AYBATILI; “BAŞKANLARIN HEMEN
HEMEN HEPSİ YENİDEN KAZANDI”
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrenin açılış konuşmasını Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı yaptı. Birliğe bağlı tüm oda kongrelerinin tamamlandığını ifade eden Başkan Aybatılı konuşmasında şunları söyledi; “Ocak ayında kongrelerimiz başlamıştı, Mart ayına kadar devam etti. Bu kongrelerde bazı odalarımızda değişiklikler oldu ama çoğunda değişiklik olmadı. Eğirdir’deki şoförler odası başkanımız kendi rızasıyla ayrıldı, yönetimindeki bir arkadaşımız geldi. Yalvaç’ta Kunduracılar Odası’nda başkanımız kendisi bıraktı ve İsmail arkadaşımız yönetimiyle seçildi. Şarkikaraağaç’ta şoförler odası başkanımız kendisi ayrıldı yerine yeni yönetim geldi. Böylelikle odalarımızda büyük bir değişiklik olmadı. Merkezde halıcılar ve tuhafiyeciler odası başkanı ve yönetimi değişti. Diğer odalarımızda başkanlarımız görevlerine aynen devam etmektedir.

“HAZİRAN’DA FEDERASYON, EYLÜL’DE
KONFEREDASYON KONGRELERİMİZİ YAPACAĞIZ”
Kongrelerimizi böylelikle bitirdik. Bugün de esnaf ve sanatkarlar odaları birliği olarak kongremizi yapıyoruz. Haziran ayında federasyonlarımızın, eylül ayında da konfederasyonumuzun kongresi var. Bu yıl içerisinde kongreler tamamlanmış olacak. Bu kongremiz başta esnaf ve sanatkarlarımıza, ülkemize hayırlı olsun” dedi.

TÜM RAPORLAR OY
BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Kongrede daha sonra; Esnaf Odaları Birliği’nin faaliyet raporu, denetim kurulu raporu, gelir – gider cetvelleri ile tahmini bütçe Birliğin Genel Sekreteri Gökhan Demirgil tarafından okunarak müzakereye açıldı ve oy çokluğu ile kabul edildi.

MİSAFİRLER KONUŞTU
Kongre dilek ve temenniler bölümü ile devam etti ve bu bölümde sırasıyla; Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Vekili hem Şoförler Odası Başkanı olan ancak geçtiğimiz gün bu görevlerinden istifa ederek Ak Parti’den Milletvekili aday adaylığı açıklayan Ahmet Tural, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen kongrede birer konuşma yaptılar.

İŞTE BİRLİĞİN YENİ YÖNETİMİ
Kongrede son olarak ise seçimlere geçildi. Kongrede mevcut Başkan Mehmet Aybatılı’dan başka adayın bulunmadığı ve tek listeyle gidilen seçimlerde Mehmet Aybatılı seçimde oy kullanan üyelerin tamamının oylarını alarak yeniden göreve seçildi.

Buna göre; Mehmet Aybatılı Başkanlığındaki Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: İsmail Uygun, Adnan Karcı, Kaya Öksöz, İlhan Demirkılıç. Muharrem Özsüt, Yahya Çalışkan.

Denetim Kurulu: Hasan Demir, Murat Yalkın, Yusuf Özmen.
Disiplin Kurulu: Osman Altınsoy, Ercan Süslü, Hakan Mevlüt Yıldız.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum