Esnaftan Gelendost Devlet Hastanesi'ne Diyaliz Servis Aracı

Gelendost ilçesinde hayırsever vatandaşlar devlet hastanesine diyaliz servis aracı aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ekim 2011 22:51
Esnaftan Gelendost Devlet Hastanesi'ne Diyaliz Servis Aracı

Gelendost ilçesinde hayırsever vatandaşlar devlet hastanesine diyaliz servis aracı aldı. Servis aracının alınmasıyla hastaların ulaşım sorunun giderilmesi ve tedavilerinin düzenli olarak takip edilmesi amaçlanıyor.

Hastane Müdürü Süleyman Çulla, söz konusu araca uzun zamandır ihtiyaçları olduğunu, duyarlı ilçe esnafının bu sıkıntılarını çözdüğünü söyledi. Çulla, "Gelendost esnafının olumlu yaklaşımı sonucunda 24 bin TL değerindeki diyaliz aracını hastanemize kazandırdık." dedi.

Çulla, araçla diyaliz hastalarının evlerinden alınarak hastanelerin diyaliz ünitesine getirtilip, tedavisi bittikten sonra da tekrar evlerine götürüleceğini söyledi. Şu an 8 hastanın diyaliz ünitesinde tedavi gördüğünü belirten Çulla, "İlçemizdeki diyaliz hastalarının artık Isparta'ya gitmesine gerek yok. Bu hizmeti hastanemizde veriyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.