Esrarengiz Cesedin Sırrı Çözülüyor

Sütçüler İlçesi’ne bağlı Çobanisa Köyü’nde poşetlenmiş bir cesedin mezarlıkta bulunduğu haberinin detayları gelmeye başlıyor. Ajans32’nin araştırmaları o cesedin 8 sene önce kaybolan bir gence ait olduğu iddialarını gündeme getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2014 12:14
Esrarengiz Cesedin Sırrı Çözülüyor

AJANS32 ÖZEL HABER!
BU HABERİ İLK KEZ AJANS32'DE OKUYORSUNUZ


Ajans32 haber merkezi Sütçüler’e bağlı Çobanisa köyünde mezarlıkta bulunan poşetlenmiş cesedin 8 sene önce kaybolan Hasan Yüksel’e ait olabileceği iddialarına ulaştı.

Sütçüler İlçesi’ne bağlı Çobanisa Köyü mezarlığında bir poşet içersinde bırakılmış vaziyette bir ceset köyde yaşayan vatandaşlar tarafından bulunmuştu. Köylüler, durumu hemen Jandarma’ya haber vermiş ve konuyla ilgili tahkikat başlamıştı.

Ajans32’nin Çobanisa’da bulunan cesetle ilgili araştırmaları sırasında ilginç bir detayla karşılaşıldı. Cesedin bundan 8 yıl önce kaybolan 19 Yaşındaki Hasan Yüksel’e ait olabileceği şüphesi ağırlık kazandı.

8 yıl önce kaybolan Hasan Yüksel’in ailesi olay yerindeki kıyafetleri teşhis etti. Ancak, Jandarma’nın olayla ilgili soruşturması devam ediyor. DNA testlerinin ardından cesedin kimliğinin net olarak öğrenilmesi bekleniyor.

Öte yandan cinayetin zanlılarıyla ilgili de Jandarma’nın bazı ip uçları elde ettiği edinilen bilgiler arasında.

AJANS32 ÖZEL HABER!
BU HABERİ İLK KEZ AJANS32'DE OKUYORSUNUZ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum