Etkinlik Sektörü Olmadan Turizm Süreci Olamaz!

Etkinlik Sektörü Olmadan Turizm Süreci Olamaz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2021 15:20
Etkinlik Sektörü Olmadan  Turizm Süreci Olamaz!

Pandemi sebebiyle büyük zorluklar yaşayan etkinlik sektörünün kontrollü olarak faaliyetlerine başlamadan turizm sektöründen tam anlamıyla olumlu bir dönüş alınamayacağına işaret eden Etkinlik Sen İl Başkanı Ruzin Azerhan, “Turizm Sektöründe beklenen hedefler etkinlik sektörü olmadan gerçekleşemeyecektir” dedi. 

Pandemi nedeni ile uzun zamandır kapalı olmalarına rağmen süreci izleyen, Etkinlik Sektöründen ses geldi.  15 aydır süregelen belirsizliğin artık giderilmesi lazım geldiğini hatırlatan Türkiye Tüm Etkinlik  İşverenler  Sendikası Etkinlik Sen  Isparta İl Başkanı Ruzin Azerhan “Ülkemiz ve Ticari hayatımız büyük bir imtihan döneminden geçiyor” diyerek basın açıklaması yayınladı.

Azerhan açıklamasında; “Yok sayılan Etkinlik Sektöründe 15 aydır süregelen belirsizliğin artık giderilmesi lazım gelmektedir. Zira Ülkemiz eski ekonomik ve sosyal gücüne ancak Hizmet ve Etkinlik sektörünün faaliyetlerine başlaması ile ulaşabilecektir” dedi.

Etkinlik Sen İl Başkanı Ruzin Azerhan açıklamasına şöyle devam etti: “Sektörümüz dayanma gücünü kaybetmiş ve yok olmanın eşiğine gelmiştir. Yılların birikimi ve tecrübesine sahip Sektör Esnafı ve Duayenleri, farklı sektör arayışına girmişlerdir.

Sektörümüz hareket kabiliyetini kaybetmiş, katma değer üretemeyecek hale gelmiştir. Turizm Sektöründe beklenen hedefler etkinlik sektörü olmadan gerçekleşemeyecektir. Etkinlik sektörü adına endişe taşıyan etkinlik sahibi, işveren ve işçileriyle milyonlarca insan adına çözüm bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.