Etnografa Müzesinde Son Kontroller Yapılıyor

30 Ağustos Zafer Bayramında açılışı gerçekleştirilmesi düşünülen Turan Yazgan Etnografya Müzesi inşası son hızla devam ediyor. Seyin Kulesi’nin de bulunduğu müze çok fonksiyonlu olarak halka hizmet verecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2013 20:09
Etnografa Müzesinde Son Kontroller Yapılıyor

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da inşaatın başlama aşamasından bugüne kadar geçen süre içerisinde müze inşaatını sık sık kontrol etti. Her aşamasını yakından takip eden Günaydın inşaatta bilgi ve birikimini de firma yetkilileri ile paylaşarak inşaatın en mükemmel bir şekilde yapılması için gayret gösterdi.

Günaydın İnşaata yaptığı denetimlerinin birini daha önceki gün gerçekleştirdi. Günaydın incelemelerinde kulenin her katını tek tek gezerek buralardaki eksiklikleri yerinde görmek istedi. Günaydın inşaatın artık ince işlerinin başladığını belirterek 30 Ağustos’ta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin katılımı ile açılışının gerçekleştirileceğini belirtti.

Günaydın yaptığı açıklamada, “Şu anda binamızın en üst yanı seyir kulesindeyiz. İnşaatımızı bugün kadromuzla birlikte kontrol ediyoruz. İnşaatımız belirtilen süre içerisinde tamamlanacak. Yani 30 Ağustos Zafer Bayramına yetiştireceğiz. Açılışımızı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de katılacağı törenle hizmete açacağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum