Ev Sahibi Şalvarcı, Yangından Hasımlarını Sorumlu Tuttu!

Isparta Sidre Mahallesi’nde meydana gelen yangında bağ evi olarak kullanılan mesken küle döndü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Eylül 2012 17:27
Ev Sahibi Şalvarcı, Yangından Hasımlarını Sorumlu Tuttu!

Isparta Sidre Mahallesi’nde meydana gelen yangında bağ evi olarak kullanılan mesken küle döndü.

Yangın esnasında evde kimsenin bulunmaması şans eseri olarak nitelendirilirken, ev sahibi Alime Şalvarcı, bağ evlerinin hasımları tarafından kasıtlı olarak yakıldığını iddia etti.
Ajans32 Haber Merkezi’nin edindiği bilgiye göre, Sidre Mahallesi 4327 Sokak’ta bulunan bağ evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edilirken, yangının dağlık alana yakın olması sebebiyle bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü Yangınla Mücadele Ekipleri ile İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sevk edildi.

yangin2.jpg

Saat 19.00 sıralarında çıkan yangın yaklaşık 1 saat süren hummalı çalışma sonrasında kontrol altına alınabilirken, içersinde eşyalar bulunan ev ise kullanılamaz hale geldi.

yangin3.jpg 

BAĞ EVİ KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Yangın nedeniyle bağ evinin çatısı büyük çapta hasar gördü, içersindeki eşyalar da küle döndü.
Ev sahiplerinden Alime Şalvarcı, yangın esnasında şehrin iç kısmında bulunan diğer evlerinde olduğunu anlatırken, evde yangın çıkmasına neden olacak herhangi bir maddenin de bulunmadığını aktardı.

yangin1.jpg 

HASIMLARINI SORUMLU TUTTU
Muhabirimizin sorularını yanıtlayan Şalvarcı, yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak, hasımlarını sorumlu tuttuğunu ifade etti.
İsim vermeyen Şalvarcı, daha önce hayvan otlama meselesi yüzünden tartıştığı hasımlarının bulunduğu iddia ederken, 25 yıllık bir geçmişe sahip olan bağ evlerinde bugüne kadar herhangi bir olay yaşamadıklarını iletti.

Acılı ev sahibi, zaman zaman bağ evlerine gelerek, üzüm bağında vakit geçirdiklerini belirtirken, evde bulunan eşyaları ile odunlarını kaybettiğini dile getirdi
Öte yandan Şalvarcı, yetkililerden bu yangının sorumlularının bulunmasını istedi.

HABER – FOTO: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.