Ev Yemeklerinde En İyisi Olmak İstiyor

Çocuklarını yetiştirmek üzere esnaflığa bir süre ara veren Betül Özçelik, kendi elleriyle hazırladığı ev yemeklerini sunduğu Başak Lokantasıyla ticari hayata geri döndü. Özçelik, ev yemekleri sektöründe en iyi olmayı hedefliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Kasım 2012 17:49
Ev Yemeklerinde En İyisi Olmak İstiyor

Isparta’da girişimci kadınlar başarı öyküleri yazmaya devam ediyor. Onlardan biri de iki çocuk annesi Betül Özçelik. Daha önceleri Telekom Bayiliği yapan ancak çocuklarını büyütmek üzere çok sevdiği işletmeciliğe ara vermek durumunda kalan Özçelik, şimdi ev yemekleri lokantasıyla ticari hayata yeniden döndü.

Davraz Yaşam Hastanesi, altında açtığı lokantaya Başak adını veren Özçelik, ilk bakışta hijyenik ve ferahlığıyla dikkat çeken mekanda kendi elleriyle hazırladığı yemekleri Ispartalının damak tadına sunuyor. Isparta’da daha önce esnaflık yaptığını belirten Özçelik, “ Çocuklarıma zaman ayırmama gerektiği için esnaflığa bir süre ara vermek zorunda kaldım. Çocuklarım büyüdü şimdi yeniden işletmeciğe döndüm. Ev yemeği lokantası açtım. Bu ilde ticari faaliyete sürdürmekten oldukça memnunum” dedi

EVDE BULABİLECEĞİNİZ YEMEKLER BAŞAK’TA
Tamamen kendi mutfağında kendi hazırladığı yemek, salata ve tatlı çeşitlerini misafirlerine sunduğunu kaydeden Özçelik, “Sunduğum tatlar konusunda eleştirilere açığım. Müşterilerden gelecek talepler benim için çok önemli. Bu alanda en iyisi olmak kendimi sürekli geliştirmek istiyorum. Yemeklerde çok kaliteli malzemeyi kullanıyor malzemeyi Isparta’dan alıyorum. Kalite ve hijyen benim önceliğim. Daha çok evde bulabileceğiniz misket köfte, mantı, yaprak sarma gibi hazırlanması zor tatları burada bulabileceksiniz. Hem de çok çok uygun fiyatlara” diye konuştu.

OLDUKÇA EKONOMİK
Mekanında yılbaşına özel müzikli bir eğlence tertiplemek istediğini kaydeden Özçelik, öğrencilerden, kamu çalışanlarına kadar tüm kesimlere hitap ettiklerini açıkladı. Yeni açılan mekanı dekoratif anlamda zenginleştireceklerini de söyleyen Betül Özçelik, sürpriz ikramların müşterileri beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum