Eve Dönüş Yolunda İntihar Etti

Eskişehir'de oturan ve 8 aydır eşinden ayrı yaşayan 49 yaşındaki Halim Koçer, memleketi Isparta'ya giderken, Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde ormanlık alanda av tüfeğiyle başına ateş ederek intihar etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2011 15:14
Eve Dönüş Yolunda İntihar Etti

Olay, dün saat 18. 30 sıralarında Beyşehir-Yenişarbademli Yolu üzerinde, Gölyaka Beldesi yakınlarındaki ormanlık alanda meydana geldi. 8 aydır eşinden ayrı yaşayan ve mahkeme kararıyla evden uzaklaştırma cezası alan 2 çocuk babası Halim Koçer, dün sabah saatlerinde otomobiliyle Eskişehir'den, memleketi Isparta'nın Yenişarbademli İlçesi'ne gitmek üzere yola çıktı. Koçer, Yenişarbademli'ye yaklaştığı sırada Gölyaka Beldesi yakınlarında otomobilinden inip, yaklaşık 20 metre ilerideki ormanlık alanda av tüfeğiyle başına ateş ederek intihar etti. Çevredekiler tarafından bulunan Halim Koçer'in cesedi otopsi yapılmak üzere Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Koçer'in cenazesi otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Cenazeyi teslim alan 46 yaşındaki Yılmaz Koçer, ağebeyinin mahkeme kararıyla evden uzaklaştırma cezası aldığını hatırlatarak, "Ağabeyim evden uzaklaştırma cezası aldıktan sonra Yenişarbademli'deki yakınlarımızı ziyaret etmek için yola çıkmış. Yolda ablamla görüşüp, Yeşişarbademli'ye yaklaştığını söylemiş. Geçikince telefonla aradık. Fakat telefonunu açmadı. Daha sonra av tüfeğiyle başına ateş ederek intihar ettiğini öğrendik. Eşinden ayrı yaşıyordu. Mahkeme kararıyla evden uzaklaştırma cezası alınca, psikolojik bunalıma girmişti. Bu yüzden de memlekete gidiyordu. Mahkeme kararı sonucu intihar etmiş olabileceğini düşünüyorum" dedi.

Yılmaz Koçer, ağabeyinin silahı olmadığını ve av tüfeğini de yola çıkmadan önce Eskişehir'den almış olabileceğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.