Evi Yanan Şahıs İntihar Etti

Sücüllü’de yaşayan 56 yaşındaki Ramazan Çiftçi son bir haftada yaşadığı acı olayların yükünü daha fazla çekemedi ve kızkardeşine ait evde asarak kendisini asarak yaşamına son verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2013 19:17
Evi Yanan Şahıs İntihar Etti

Ramazan Çiftçi ruhsal problemleri bulunan oğlu Yücel Çiftçi ile Sücüllü Yukarı Mahallede bulunan evde yalnız yaşıyordu.

Geçtiğimiz hafta oğlu evde soba yakmaya çalışırken yangın çıkarmış ve ağır yanıklar sonucu yoğun bakıma kaldırılmıştı. Evi tamamen yanan Ramazan Çiftçi de Yalvaç Müderris Mahallesi Yukarı Çeşme Sokakta oturan kız kardeşi Nilüfer’in evinde misafir olarak kalıyordu.

Salı günü saat 17.00 sıralarında kendisini iple tavana asan Ramazan çiftçi’nin cansız bedeni ile karşılaşan yakınları sinir krizi geçirdi. Komşuların polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri şahsın öldüğünü tespit etti.

7 çocuk babası olan Ramazan Çiftçi’nin evinin yanması ve oğlunun sağlık durumunun ciddiyetini koruması üzerine bir süredir bunalımda olduğu ve önceki gün ‘Çok bunaldım’ diyerek kız kardeşinin yanına geldiği haber verildi.

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı tahkikatın ardından şahsın cenazesi evden alınarak Yalvaç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Savcının otopsi için cenazeyi Antalya Adli Tıp Kurumuna göndereceği tahmin ediliyor.

Haber - Foto Nurettin ARKAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum