Evin Bahçesinden Bakın Ne Çaldılar

Evin Bahçesinden Bakın Ne Çaldılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2016 17:34
Evin Bahçesinden Bakın Ne Çaldılar

Çelebiler Mahallesinde evin bahçesinde bulunan setter cinsi av köpeği çalındı.

Polisin titiz çalışması sonucu hayvan hırsızları yakayı ele verdi. Zanlılardan birisinin işyerinden hırsızlık suçuna da karıştığı anlaşıldı.

Emniyetten yapılan bilgilendirmede; "Çelebiler Mahallesinde bahçede bulunan değeri yaklaşık 3000TL. olan setter cinsi av köpeğinin çalındığını beyan ederek şikayetçi olanmüşteki S.A.U. nun müracaatı üzerine ekiplerimizce gerekli inceleme ve araştırmalara başlanılmıştır.

Müştekinin çevrede sorduğu kişilerden iki şahsın bir süre önce yanlarında bir köpek götürdükleri bilgisi elde etmesi üzerine yakınlarda bulunan işyerine ait kamera kayıtlarını incelediğini ve iki kişinin kendisineait köpeği götürdüklerini gördüğünü belirtmesi üzerine şahısların kimlik bilgilerinin tespiti için çalışmalara başlatılmıştır.

Hırsızlık olayının ertesi günü müştekinin ikametin kömürlüğünde köpeğini götürdüğü kişilerden birini gördüğünü belirtmesi üzerine ekiplerimizce olay yerine gidilerek S.T. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yakalanan şahsın beyanları doğrultusunda köpeğin ikametten çalınması sırasında orada bulunan ikinci şahsın Ö.A. isimli şahıs olduğu, köpeğin para karşılığı E.Ş. isimli şahsa satılmış olduğu anlaşılarak her ikişahıs ta yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce çalınan köpek şüpheli E.Ş. isimli şahıstan temin edilerek müştekiye teslim edilmiş, köpeği para karşılığı satınalan E.Ş. isimli şahıs hakkında “Suç Eşyasının Satın Alınması” suçundan işlem yapılmıştır.

Köpeği çaldıkları anlaşılan S.T. ve Ö.A. isimli şahıslar hakkında “Hayvan Hırsızlığı” suçundan işlem yapılmış olup, ayrıca S.T. isimli şahsın yaklaşık bir hafta önce Gökçay Mesirelik alanında bulunan bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayının da faili olduğu anlaşılarak ayrıca “İşyerinden Hırsızlık” suçundan yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ