Evinde Ölü Bulundu

42 yaşındaki siroz hastası emekli Hasan Hüseyin Battal evinde ölü bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2014 16:26
Evinde Ölü Bulundu

Eşinin Isparta’da olması nedeniyle evde yalnız kaldığı öğrenilen Battal’a ulaşılamaması üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Cep telefonu kapalı olan ve kapıyı çalmasına rağmen ulaşılamayan Battal’ı kontrol etmek için polis ekipleri Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibinden yardım isteyerek 5. kata balkondan girdi. Kanlar içindeki Battal’ın öldüğünün tespit edilmesinin ardından polis ve olay yeri inceleme ekipleri evde inceleme yaptı.

Edinilen bilgiye göre olay, Cumhuriyet Mahallesi 284/1 sokak üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Elektrik dağıtım şirketinden malulen emekli 42 yaşındaki siroz hastası Hasan Hüseyin Battal’ın karaciğer nakli için sıra beklediği belirtilirken, eşinin ise Isparta’daki bahçelerinden elma toplamaya gittiği öğrenildi. Eşiyle önceki gün konuştuğu ve hasta olduğunu söylediği ifade edilirken, Battal’ın ölüm haberi üzerine eşi ve akrabaları Nazilli’ye geldi. Emine Battal’ın eşine ulaşamaması üzerine komşularından kendisini kontrol etmesini istemesiyle ortaya çıkan olayda, adli tabibin olay yerindeki incelemesinde Battal’ın ölümünün şüpheli olmadığını belirttiği öğrenildi. Siroz hastalığına bağlı olarak öldüğü belirtilen Battal’ın cansız bedeni komşuları ve akrabalarının yardımı ile Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.