Evlilik Vaadiyle 130 Bin TL Dolandırdı

evlilik vaadiyle iki şahıstan 130 bin TL dolandırdığı öne sürülen 29 yaşındaki kadın, Isparta Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin kurduğu özel ekiple Denizli ilinde yakalanarak gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2014 10:16
Evlilik Vaadiyle 130 Bin TL Dolandırdı

Isparta’da evlenme vaadiyle iki kişiden 130 bin TL dolandıran kadın polisin yaptığı özel operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, ilk olarak 19 Aralık 2013 tarihinde Fatih Mahallesi’nde F.Y. isimli şahıstan 60 bin TL, ardından son olarak 22 Eylül 2014 tarihinde Bahçelievler Mahallesi’nde A.E. isimli şahıstan 70 bin TL dolandırılması üzerine emniyet güçleri harekete geçti.

9 ay içersinde kentteki 2 kişiden 130 bin TL dolandıran H.C. isimli kadının peşine polis ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı.

Evlenme vaadiyle Isparta’daki erkekleri kandıran 29 yaşındaki kadının, evlilik tarihinde kısa süre önce kurbanlarından nakit para talebinde bulunarak daha sonra kayıplara karıştığı öğrenildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Denizli iline kaçtığı belirtilen H.C. için özel bir ekip kuruldu.

Isparta’dan Denizli’ye hareket eden Asayiş Şube’ye bağlı özel ekip, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak yürütülen çalışmalar kapsamında H.C.’yi kıskıvrak yakaladı.

Orada gözaltına alınan H.C., özel ekip ile birlikte geçtiğimiz Cuma günü Isparta’ya getirildi.

Burada ifadesi alınan dolandırıcılık zanlısı, daha sonra adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.