Eylem Olaysız Sona Erdi

İstanbul Gezi Parkı eylemine destek vermek için Halı Sarayı önünde toplanan gruplar Mimar Sinan Caddesinden Kaymakkapı Meydanına yürüdü. Grup buradaki açıklamanın ardından olaysız dağıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Haziran 2013 20:03
Eylem Olaysız Sona Erdi

Halı Sarayı önünde toplanan göstericilir, Kaymakkapı Meydanına yürüyorlar. Emniyet Güçleri herhangi bir aksaklığın çıkmaması için geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı.



Halı Sarayı önünde toplanan grup Mimar Sinan Caddesinde yürüyerek Kaymakkapı Meydanına geçti. Kaymakkapı Meydanında "Hükümet İstifa" sloganları atan göstericilere Emniyet Güçleri sağduyulu yaklaşıyor.

 Kaymakkapı Meydanı'nda sık sık "Hükümet İstifa, Her Yer Taksim Her Yer Direniş" sloganları atan grup, yaptıkları basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı eylemin ardından göstericiler bu defa Meydandaki çöpleri toplayarak dağıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum