Ezber Bozmaya Geliyoruz

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, “Bizim belediyecilik anlayışımız ezber bozan nitelikte olacak” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2014 16:06
Ezber Bozmaya Geliyoruz

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, önceki akşam Isparta’nın tek yerel Televizyonu olan Kanal32 TV’nin Anahaber Bültenine konuk oldu.

ÇAKAN; “HER KESİMLE GÖRÜŞÜYORUZ”
Başkan Adayı Çakan, programda yaptığı açıklamada; “Saadet Partisi Belediye Başkan adayı olarak şahsımın açıklanmasının ardından şehrimizde seçim çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Esnaflarımızdan kamu kurum ve kuruluşlarımıza kadar hemen hemen her yeri ziyaret edip vatandaşlarımızla görüşerek sorun ve önerilerini dinliyoruz. Bu ziyaretlerde gerek partimize gerekse şahsıma olan ilgi ve alakanın bir hayli yüksek olduğunu ve bu teveccühün de her geçen gün arttığını söyleyebilirim.

“ÇOK FARKLI BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ OLACAK”
Bilindiği gibi ben, aday olduğum günden itibaren yaptığım açıklamalarda bizim belediyecilik anlayışımızın tamamen farklı olacağını ve gerek yıllardır süre gelen gerekse şuanda uygulanan belediyecilik anlayışı ile alakası olmadığını söylüyorum. Bu gerçekten de böyle olacak. 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerde halkımız bizi tercih ettiklerinde yani Isparta Belediyesini milli görüş kadrolarına teslim ettiklerinde bunu açıkça görecekler.

“VATANDAŞLAR BELEDİYE BAŞKANINI
TELEVİZYONLARDAN GÖRMEYECEK”
Başkan profili olarak şahsımın da davranışları değişik olacak. İnsanlar, seçim bittikten sonra beni yani Belediye Başkanını televizyonlardan görmeyecek. Her zaman halkın içinde olacağız. Bazı ziyaretlerimizde insanlar bize, çok mütevazi olduğumuzu ve bunun bize geri dönüşü olmayacağını ifade ettiler. Evet, zaten bizim de siyasi bir beklentimiz asla yok. Biz insanlarla iç içe olup onların sorunlarını dinleyerek çözüm üretme peşindeyiz. İnsanlara ben hep bunu söyledim, bunları paylaştım.

“HALKIMIZIN İHTİYAÇLARI ÇOK ÖNEMLİ”
Vatandaşlarımızın bu zamana kadar bize gösterdikleri ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum ve biraz önce de söylediğim gibi bu ilgi ve alakanın her geçen gün artması bizi son derece memnun etmektedir. Biz, ben yaptım oldu mantığı ile değil, halkımızla bu şehri yöneteceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum