Ezbere Asfalt Dökmüyoruz

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce şehir genelinde yapılan altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Yayınlanma:
Ezbere Asfalt Dökmüyoruz

Halıkent Mahallesi 244 Cadde’de sürdürülen çalışmalarda da sona yaklaşıldı. Cihat Camii önünde bulunan 3447 Sokak ile 244 Cadde’nin tüm altyapı sorunları çözülürken, Fen İşleri Müdürlüğü’nce stabilize ve dayanıklı asfalt çalışmaları da devam ediyor.

3447 Sokağın bir bölümünün asfalt çalışması tamamlanırken, 244 Cadde ile birleştiği kavşakta ise geçmişte yapılan yol kod hatası ise düzeltiliyor. Düzeltme noktasında bu bölgede yağışlarda su birikintisi de tamamen ortadan kaldırılmış olacak. Alanda incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seri olarak çalışmalara devam ettiklerini ve caddede görülen önemli problemlerin anında ortadan kaldırıldığını söyledi.

Çalışma alanında yaptıkları incelemelerde su akışının sağlanamadığını, yol kodunda hatalar olduğunu tespit ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yolda yeni meyil çalışmalarının yapıldığını kaydetti. Yol kodunu düşürdüklerini ve şehrin kırmızı koduna uygun hale getirdiklerini dile getiren Başkan Günaydın, caddede ayrıca yağmur suyu hat çalışması, ızgara dağıtımları başta olmak üzere tüm altyapı eksikliklerinin giderildiğini aktardı.

‘Ezbere asfalt dökmüyoruz’ diyen Başkan Günaydın, Cihat Camii bölgesinde oturan mahalle sakinlerinin tamamının su birikintisinden yaptıkları çalışma ile kurtulduklarını anlattı. ‘Bu caddemizde artık su deryası yaşanmayacak’ diyen Günaydın, sorunları çöze çöze geldiklerini belirtti.

Çalışmaları üşenmeden sürdürdüklerini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Caddemizde tankerlerimiz su dökerek asfalt öncesinde yolun son kodunu kontrol etti. Bir hafta içerisinde birkaç caddemizin altyapı ve asfalt çalışmalarını tamamladık.

Burada da yaptığımız kod çalışmaları sonrasında kaldırım bordürleri havada kaldı. Bunlarda düzenlenecek. Bu mahallemiz başta olmak üzere güzel Isparta’mıza yaptığımız çalışmalar halkımıza hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum