F.Bahçe Arda'yı İstiyor

Fenerbahçe'de Yıldırım ile Ersun Yanal'ın bir görüşme yaptığı ve ardından Arda dosyasının yeniden açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2013 13:36
F.Bahçe Arda'yı İstiyor

Önceki gün CAS'taki duruşmadan çıkan Aziz Yıldırım, cep telefonundan ünlü menajer Ahmet Bulut'u aradı ve şunları söyledi: "Arda'nın bonservisi için gereken 24 milyon euro hazır. Arda'yla ve kulübüyle temasa geç. Bu işi fazla uzatmadan bitirelim artık"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, CAS duruşması için gittiği Lozan'da, gerçekleşmesi halinde yıllarca unutulmayacak bir transfer harekatı başlattı. Önceki akşam CAS duruşmasında son konuşmayı yapan Aziz Yıldırım, salondan çıktıktan hemen sonra cep telefonundan Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'u aradı. Moralli olduğu görülen Yıldırım, menajer Bulut'a Arda'nın serbest kalması için gereken 24 milyon euro'nun hazır olduğunu söyledi.

ARDA'YI İKNA EDERİZ
Yıldırım'ın "Arda'yla ve Atletico Madrid'le temasa geç. Transfer için bizim açımızdan her şey hazır. Arda'yı da ikna ederiz, haber bekliyorum. Bu işi fazla uzatmadan bitirelim artık" dediği belirtildi. Hücuma yönelik orta saha oyuncusu eksikliği yaşayan Fenerbahçe'de Yıldırım ile Ersun Yanal'ın bir görüşme yaptığı ve ardından Arda dosyasının yeniden açıldığı kaydedildi. Yıldırım'ın Arda operasyonu eurosport'un internet sitesinde de yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.