F.Bahçe Farkı Açma Peşinde

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında bugün saat 20.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Torku Konyaspor ile karşılaşacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2014 10:10
F.Bahçe Farkı Açma Peşinde

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında pazartesi günü saat 20.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Selçuk Şahin ve Salih Uçan takıma döndü. Bu ikili Ersun Yanal'ın görev vermeleri durumunda Konyaspor karşısında oynayabilecekler. Alper Potuk'un sakatlığı ise sürüyor.

BAKKAL BÜYÜK TAKIMLARI SEVİYOR
Konyaspor'un hocası Mesut Bakkal geçen sezon Karabükspor'da görev yaparken dört büyüklere karşı deplasmanda kaybetmemişti. Karabükspor'un başında hem Galatasaray'ı hem de Fenerbahçe'yi İstanbul'da 3-1 yenen Mesut Bakkal aynı skorla Trabzonspor'u geçmiş Beşiktaş ile 2-2 berabere kalmıştı. Mesut Bakkal Fenerbahçe karşısında görev yaptığı son 2 lig maçını kazandı. ( 2011-12 Samsunspor 3-1 Fenerbahçe, 2012-13 Fenerbahçe 1-3 Karabükspor)

KONYA DEPLASMANDA KAYIP
Torku Konyaspor bu sezon deplasmanda en az puan alan takım oldu. Bu sezon deplasmanda 8 maça çıkan Torku Konyaspor 2 beraberlik 6 yenilgi aldı ve sadece 2 puan topladı. Torku Konyaspor deplasmanda Gaziantepspor ile 3-3, 16.haftada Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı.

MUHTEMEL 11'LER
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Kuyt, Mehmet Topal, Emre, Baroni, Sow, Emenike

KONYASPOR: Itandje, Tolga, Selim, Ergün Teber, Mehmet Uslu, Ali, Ömer Ali, Recep, Şenol, Erdal, Hleb

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.