F.Bahçe UEFA Turuna Başladı

Sarı-lacivertli ekip, Red Bull Salzburg ile bugün yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı için Avusturya’ya gitti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2013 11:08
F.Bahçe UEFA Turuna Başladı

Kafile, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Salzburg’a uçtu. Havalimanında bulunan Fenerbahçeli taraftarlar, futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi. Sarı-lacivertli ekip son çalışmasını dün akşam maçın oynanacağı Red Bull Arena’da yaparken, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ilk 11 konusunda hala kararsız olduğu öğrenildi.

Kafasındaki muhtemel 11’i son PSV maçında sahaya süren Yanal’ın, birçok futbolcunun form tutmamasından dolayı endişe taşıdığı bildirildi. Takımın önemli isimleri Kuyt ve Sow’un geçen sezonun çok gerisinde olması, Bekir’in sağ bekte aksaması, Yobo’nun sürekli geriye gitmesi nedeniyle Yanal’ın sürpriz bir kadro tercihinde bulunabileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.