F.Bahçe'de Şok Sezonu Kapattı

Fenerbahçe Ülker'de Kenan Sipahi şoku yaşanıyor... Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında kolu kırılan genç oyuncunun sezonu kapattığı açıklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2014 15:12
F.Bahçe'de Şok Sezonu Kapattı

Fenerbahçe Ülker'in genç oyun kurucusu Kenan Sipahi, Sarı-lacivertlilerin Spor Toto Türkiye Kupası'nda Trabzonspor Medical Park'la oynadığı maçta sakatlanmıştı.

Sağ kolunda parçalı kırık tespit edilen Kenan, ameliyat olmuştu. Daha önce 6-8 hafta forma giyemeyeceği açıklanan genç oyuncunun, sahalara dönüşü uzadı. Fenerbahçe Ülker Şube Koordinatörü Nedim Karakaş, Kenan Sipahi'nin sezonu kapattığını söyledi. Karakaş, Sipahi'nin yerine oyun kurucu arayışlarının sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Fenerbahçe Ülker'de daha önce Milano ile oynanan Euroleague karşılaşmasında sakatlanan Gasper Vidmar da sezonu kapatmıştı. Sezon başından bu yana sakatlıkları süren Oğuz Savaş ve İlkan Karaman'ın durumu ile ilgili de konuşan Nedim Karakaş, Oğuz'un düz koşulara başladığını ve Olimpiakos maçına yetiştirilmeye çalışıldığını dile getirdi.

Karakaş, fizyoterapistlerle çalışan İlkan Karaman'ın ise 2-3 hafta içinde takıma katılabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.