F.Bahçenin Bombasına Süper Lig Engeli

Kanarya, son aşamaya getirdiği Cardozo transferini UEFA soruşturması nedeniyle askıya aldı. Benfica Başkanı Vieira, "Fenerbahçe bize cevap vermiyor. Oyuncumuza Beşiktaş da talip. Ne olur bilemem" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2013 13:42
F.Bahçenin Bombasına Süper Lig Engeli

Fenerbahçe'nin forvet transferinde bir numaralı gündem maddesi olan Paraguaylı golcü oyuncu Oscar Cardozo, UEFA mağduru oldu. UEFA müfettişlerinin Fenerbahçe'nin Avrupa Kupaları'nda 2 yıl menedilmesini talep eden raporlarıyla başlayan disiplin süreci nedeniyle, Sarı-Lacivertli yönetim Benfica kulübüyle Cardozo transferi için yaptığı görüşmeleri askıya aldı.

Transfer süreciyle ilgili BUGÜN'e bilgi veren Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira, "Fenerbahçe, şu anda bize cevap vermiyor. Bu transferi bloke ettiler. Sonrasında ne olur bilemiyorum. Ama oyuncumuza Beşiktaş'tan da talip oldular" dedi.

Adalı 10 milyon önermiş
Vieira, Fenerbahçe'nin 13 milyon euroluk teklifine karşın, Cardozo için Atletico Madrid'in de devrede olduğunu söyleyerek 14 milyon talep etmiş ve çarşamba gününü karar için son gün olarak belirlemişti. Fakat önceki gün Fenerbahçe cephesi, şu anda cevap veremeyeceklerini Benfica'ya bildirdi.

Bunun üzerine Vieira, daha önce 10 milyon euroluk teklifte bulunan Beşiktaş'ın başkan adayı Serdar Adalı'nın teklifini değerlendirmeye alabileceğini söyledi. Bu ani tavır değişkiliğinin arka planında ne pahasına olursa olsun Cardozo'yu elden çıkarma düşüncesi yatıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.