F.Bahçe'ye Çılgın Şampiyonluk Geliri

Şampiyonluk için gün sayan Fenerbahçe bitime 4 hafta kala 20 milyon TL'nin üstünde bir prime hak kazandı. Buna şampiyonluk primi, şampiyonluk sayısına istinaden 19 milyon TL de eklenecek. Lisanslı Ürünlerle bu rakam 80 milyon TL'yi bulacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2014 12:26
F.Bahçe'ye Çılgın Şampiyonluk Geliri

Hafta sonunda Çaykur Rizespor ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Fenerbahçe 1 puan aldığı takdirde 19. şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.
Sarı-Lacivertli takım aynı zamanda büyük bir maddi gelirin de sahibi olacak. Süper Lig'de yer alarak 11 milyon TL ayak bastı parasını kasasına koyan Fenerbahçe ligin bitimine 4 hafta kala 21 galibiyet ve 4 beraberlik ile 20 milyon TL'nin üstünde bir prime hak kazandı. Sarı-Lacivertli takım şampiyonluk sayısına istinaden de 19 milyon TL gelir elde edecek. Fenerbahçe şampiyon olmasına rağmen cezası nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacağı için 20 milyon TL garanti parayı kasasına koyamayacak.

Bu arada Fenerium bugünlerde adeta para basıyor. Yeni ürünler ise sırada bekliyor. 19, Mayıs, Aile, Şampiyonluk, Aziz Yıldırım temalarını işleyen tişörtler ve ürünler piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli yönetim ligin son maçına kadar bir şölen havasında yapılacak şampiyonluk kutlamalarında 350 bin ürün satarak 30 milyon TL'ye yakın bir gelir elde etmeyi planlıyor.

Fenerium mağazalarında ürünlere yoğun talep olduğu ve bunların bir kısmının karşılanamaz duruma geldiği öğrenildi. Bu nedenle hızlı bir şekilde çalışan görevliler yeniürünleri piyasaya sürmek için gece gündüz mesai yapıyor. F.Bahçe'yi bu ürünlerle birlikte en az 80 milyon TL'lik bir gelir bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.