F.Bahçe'yi Bekleyen Tehlike! Forvetsiz Kalabilir

Afrika Kupası, Fenerbahçe'yi gelecek planlaması konusunda kara kara düşündürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2014 12:18
F.Bahçe'yi Bekleyen Tehlike! Forvetsiz Kalabilir

Emenike, Sow ve Webo, Ocak 2015'te başlayıp Şubat'ta sona erecek olan turnuvaya gidecek.Fenerbahçe o dönemde oluşacak açığı kapatmak için çalışmaları hızlandırdı.

Fenerbahçe, gelecek sezonun planlamasına devam ediyor.
Sarı lacivertli kulübü daha şimdiden kara kara düşündüren bir durum var. Bu durum için menajer Hasan Çetinkaya ve ekibi şimdiden hazırlık yapıyorlar. Sarı lacivertlileri 2014-2015 sezonunda sıkıntıya düşürecek konu ise 2015 Ocak ayında başlayıp Şubat ayında sona erecek olan Afrika Kupası...

Sarı lacivertlilerin forvet hattını oluşturan, Webo, Sow ve Emenike bu şampiyonada ülkelerininmilli takımında forma giyecek. Bu nedenle gelecek sene ocak ve şubat aylarında Fenerbahçeforvetsiz kalacak. Sarı lacivertli ekip, transfer planlamasını bu duruma göre yapacak.

HER ŞEYİ HESAPLIYORLAR
Gelecek sezon 2 yerli bir yabancı transferi planlayan Fenerbahçe, Afrika Kupası nedeniyle çokbüyük bir ihtimalle transfer planlamasını turnuvaya göre değiştirecek. Forvet hattına Afrikalı olmayan bir futbolcu daha transfer edilmesi ve açığın bu şekilde kapatılması planlıyor.

Sarı lacivertliler yerli ve genç bir forveti de renklerine katabilir. Fenerbahçe'nin teknik heyeti, sezon başından beri yerli oyuncular için de çok ciddi çalışmalar yapıyor. Gurbetçi bir forvetoyuncusu transferi gerçekleşme ihtimali de epey yüksek...

ÜÇLÜDEN BİRİ GİDEBİLİR
Fenerbahçe, Dünya Kupası'nda forma giyecek olan Emenike ve Webo'nun şampiyonada iyibir sükse yapmasını bekliyor. Özellikle Webo'ya iyi bir teklif gelirse, Kamerunlu futbolcusatılabilir. Pierre Webo'nun satılması durumunda ondan boşalacak kontenjana daha gençAvrupalı bir forvet transfer edilecek.

Kanarya, bu nedenle çok alternatifli ve geniş bir transfer listesi oluşturdu. Sarı lacivertliler önümüzdeki dönemde yaşayacağı sorunları bu şekilde, önceden yaptıkları planlamalar ile çözmeye niyetli...

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.