Facebook’ta Ölüm Sinyalleri Vermiş

Aşkına yanıt bulamadığı sevgilisi uğruna, canına kıydı. Bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşını görmek için Antalya’dan Şarkikaraağaç İlçesi’ne gelen 23 yaşındaki İbrahim Önder, aşkına yanıt vermeyen kız arkadaşı için kendini asarak intihar etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2012 21:16
Facebook’ta Ölüm Sinyalleri Vermiş

Aşkına yanıt bulamadığı sevgilisi uğruna, canına kıydı. Bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşını görmek için Antalya’dan Şarkikaraağaç İlçesi’ne gelen 23 yaşındaki İbrahim Önder, aşkına yanıt vermeyen kız arkadaşı için kendini asarak intihar etti.

Önder’in ölümünün ardından sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı ilginç yazı ve yorumlamalar ortaya çıktı. Çiftin sevgililer gününde çekilmiş fotoğrafı da Önder’in FACEBOOK sayfasında hala duruyor…

Şarkikaraağaç İlçesi’nde 4 yıl önce tanışıp, 2 yıl önce ayrıldığı Şerife A. isimli kız arkadaşını görebilmek umuduyla ilçeye gelen 23 yaşındaki İbrahim Önder, aşkına karşılık bulamayınca kendini iple asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre 23 yaşındaki Önder, aralarında duygusal bağ bulunan ve yaklaşık 2 yıl önce bir anlaşmazlık sonucu ayrıldıkları SDÜ Şarkikaraağaç MYO öğrencisi kız arkadaşını görebilmek için Antalya’dan Şarkikarağaç İlçesi’ne geldi.

GENÇ KIZ YILLAR SONRA TEKRAR GÖRÜŞMEK İSTEMEDİ
Burada arkadaşlarının evinde konakladığı belirtilen Önder, iddiaya göre üniversite öğrencisi Şerife A.’yı telefonla arayarak görüşmek istediğini söyledi. Üniversiteli kız, eski erkek arkadaşının buluşma talebini olumsuz şekilde yanıtlarken Önder, görüşme konusunda ısrarcı tutumu devam ettirdi. Sabah erken saatlerinde uyanan ve arkadaşlarının Şarkikaraağaç MYO’da final sınavlarına katılmak için ayrıldıklarında evde tek başına kalan 23 yaşındaki genç, bir anda bunalıma girdi.

SON MESAJINDA BİLE GENÇ KIZI DÜŞÜNDÜ!
Urganı tavana asan Önder, kız arkadaşına SMS atarak, 3 arkadaşının kaldığı eve çağırdı. Önder’in, Şerife A.’ya attığı son mesajın bu şekilde olduğu gayri resmi kanallardan aktarılırken, iddiaya göre mesaj şekildeydi; ‘Ben evdeyim. Buraya gelmeni istiyorum. Ama sakın yalnız gelme, yanında arkadaşların olsun.’
Canına kıyan Önder’in, intihar olayını sabah 08.00 ile 09.00 saatleri arasında gerçekleştirdiği tahmin ediliyor.

CESEDİNİ,  ÜNİVERSİTELİ KIZLAR BULDU
Öte yandan Önder’den gelen mesajın ardından, son kez eve gitme kararı alan genç kız ve arkadaşları, kapıyı açtıklarında korkunç manzarayla karşılaştılar. Şerife A. ve arkadaşları evin çevresindeki vatandaşları çağırarak durumu polise bildirdiler.
Olay yerine gelen polis, genç kızların ifadelerini alırken, Önder’in cesedini de otopsi için Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi’ne sevk etti.

SİGARA PAKETLERİYLE AŞKINI İLAN ETTİ!
23 yaşındaki İbrahim Önder, canından çok sevdiği Şerife A. isimli genç kıza aşkını ilan etmek için, sosyal paylaşım sitesi FACEBOOK üzerinde sigara paketleriyle yazdığı ‘ŞER-İBO’yu fotoğraflayıp herkese ilen etti. Önder’in 9 Ocak 2012 tarihinde FACEBOOK’a yüklediği fotoğraf için çok sayıda yorum yapıldı.

Önder, fotoğrafı gören arkadaşlarının, ‘Senin başka işin yok mu?’ sorularına, “Yapacak iş kalmaması yetmiyor kanka, işte akıl da kalmadı mı böyle oluyor” cevabını verdi. Arkadaşı da Önder’in bu cevabına manidar karşılayarak, “İki gram aklımız var, onu da kızlar alıyor kanka” yanıtını FACEBOOK duvarında paylaştı.

FACEBOOK’TA AŞKINI GÜNLERCE YAZDI…
Önder sosyal paylaşım sitesi FACEBOK’ta son olarak yazdığı durum bildiriminde sadece ‘bişey : )’ yazarak hayat sayfasını sonlandırdı. İşte o bir şey yazısını ölümünden sadece 8 – 9 saat önce yazdığı aktarıldı.

Telefonundan girdiği FACEBOOK’tan birçok kez aşkını ilan eden Önder, “Bıktım artık yol almaktan, önüme çıkıp durdursan –içten bi gülüş güzel bi tebessüm ile bi selamdır tüm bekleyiş güzel başlarsın güne berbat bi günün bütün stresini atarsın yeterki gerçekten değer verdigin biri yakın olduğunu hissettirsin yanında olduğunu herşeyden herkezden iyi gelir sebebin olur sevdiklerinden bi tepki bekleyenlere..;)))

FACEBOOK’TA ÖLÜM SİNYALLERİNİ VERMİŞTİ!
FACEBOOK’un da ölümüne sevdiğin haykıran İbrahim Önder, Şerife A.’ya işte bu cümleleri yazdı.
“-Hayvan canı sıkılırsa uyur, insan ise kötü şeyler düşünür
-Ben kendimi çok seviyorum bana bişey olursa yaşayamam : )
-Biz ne dersek diyelim, son söz bu dilsiz ölümündür.
-Tut ki bir yağmur damlasıyım toprağa düştüm mü dağılırım,
düşünki ben bir kar tanesiyim suya değdiğim anda eririm,
anla ki sen benim canımsın seni kaybettim mi ölürüm...
-Gidiyorum buralardan, tüm rüzgarlar benin olsun, yokluğumda rüzgar eser, o da sana yeter …”

Feti KILIÇ / ISPARTA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum