Facia Gibi Kazada Ölü Sayısı 4'e Yükseldi

Konya'da yaşanan kazada kamyonun enkazı kaldırılırken yataklı bölümünden bir ceset daha çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2013 12:15
Facia Gibi Kazada Ölü Sayısı 4'e Yükseldi

Konya'dan Isparta'ya gelirken APA Barajı girişinde freninin boşalması ile kayalıklara çarparak kaza yapan kamyonda 3 kişinin öldüğünü duyurmuştuk. Ancak aldığımız habere göre kamyonun enkazı vinç ile kaldırılırken sarkan bir kol gören görevliler hemen enkazı indirerek inceleme yaptı. Sarkan kolun Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çarıksaraylar Kasabası'ndan Ramazan Çınar (42) isimli şahısa ait olduğu ve onun da feci kazada can verdiği bildirildi. Çınar'ın ilçede sanayi esnafı olduğu ve Konya'dan mal aldıktan sonra oğlunu arayarak 'Ben Yalvaç'a giden ambar arabası ile geliyorum sen dükkanı aç' dediği ve yolda kaza yaparak yaşamını yitirdiği bildirildi. Aynı kazada Adem Çetinkaya, Galip Başer ve oğlu Osman Başer can vermişti.




O KAZA HABERİ
Alınan ilk bilgilere göre Konya’dan Yalvaç’a gelmek üzere yola çıkan Adem Çetinkaya’nın kullandığı kamyon Konya çıkışında rampadan inerken freni boşalıp kayalıklara çarptı. Çarpmanın etkisiyle ters dönen kamyonda bulunan Adem Çetinkaya ile yanındaki 3 kişi öldü.

Kaza dün saat 21.45′de Konya-Isparta Karayolu’nun 23′üncü kilometresinde meydana geldi. 40 yaşındaki Adem Çetinkaya yönetimindeki 42 TH 163 plakalı kamyon rampa aşağı indiği sırada iddiaya göre freni boşaldı. Kontrolden çıkan kamyon yolun sol tarafındaki kayalıkları çarpıp ters devrildi.

Hurda yığınına dönen kamyonun içinde sıkışan şoför Çetinkaya ile kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi yaşamlarını yitirdi. İtfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu 3 kişinin cesetleri sıkıştıkları yerden güçlükle çıkartıldı. Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cesetler, otopsi için Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden kamyon sürücüsü Adem Çetinkaya'nın aslen Tokmacık Kasabası'ndan olduğu ve halen Yalvaç Sanayi Sitesi'nde marangozluk yaptığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.