Fadik Sevin Atasoy'dan Açıklama

Yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışan Sönmez Atasoy'un kızı Fadik Sevin Atasoy, babasının durumu hakkında açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2011 15:37
Fadik Sevin Atasoy'dan Açıklama

İşte o açıklama...
Sevgili Basın Mensubu Dostlarımız ve tüm sevenlerimiz,
Bir haftadır biricik babamı, sessiz bir bekleyiş sürecindeyiz.

Tiyatro sanatçısı, yazar, yönetmen ve babam Sönmez Atasoy'un geçirdiği ani ve ağır kalp krizi sonucunda kalbi durmuş ve yapılan geri döndürme çabalarıyla tekrar çalışmaya başlamıştır. Bu süre zarfında beyin oksijensiz kalmış, daha önceden de mevcut olan akciğer sorunları, kandaki oksijen miktarının düşük olması, beynindeki oksijensiz kalma sürecini olumsuz etkilemiştir. Acilen yapılan kalp anjiyosu ile kalp krizine neden olan damarlar açılmıştır. Bunu takiben, kalp fonksiyonları düzene girmiş fakat beyin fonksiyonları etkisini kaybetmeye başlaması sebebiyle solunum cihazına bağlanmıştır.
Babamın yanı başında bekleyiş ile geçen tüm bu yoğun bakım süresinde hak verirsiniz ki sizlere karşı yanıtsız kalmayı tercih ettim. Desteklerinizin, temennilerinizin ve dualarınızın farkındayım.
Dün itibariyle, babam Sönmez Atasoy, nöroloji yoğun bakıma devredilmiştir. Nörolojik ve beyin tomografisi bulguları ciddiyetini korumaktadır. Solunum fonksiyonları zayıflamış, çoklu organ yetersizliği yaşanmaktadır. Hayati tehlikesi devam etmektedir.
Kelimelerimin yetersiz kaldığı ama umudumuzun hala yaşamakta olduğu bu bekleyişimiz de, sizlerinde aynı sabır ve inançla bizimle olduğunuzu biliyorum.

Fadik Sevin Atasoy

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum