Faili Meçhul Suçlar Aydınlatıldı

Faili Meçhul Suçlar Aydınlatıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Aralık 2015 17:27
Faili Meçhul Suçlar Aydınlatıldı

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda faili meçhul olaylar aydınlatılmaya devam ediyor.

Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlimiz merkezinde meydana gelen olayların faili meçhul olarak kalmaması, işlenen suçların faillerinin tespit edilerek yakalanması ve adli makamlara sevk edilmesi amacıyla Emniyet Müdürlüğümüzce teknolojinin de yardımıyla çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğümüzce meydana gelen suçların faillerinin tespit edilmesi amacıyla olay yerinde yapılan delil toplama ve inceleme çalışmalarında elde edilen iz ve bulgular titizlikle incelenmekte ve daha önce elde edilen iz ve bulgularla kıyaslamalar yapılarak olayların aydınlatılması sağlanmaktadır. Bu kapsamda son dönemde yapılan inceleme ve kıyaslamalar neticesinde;

Zafer Mahallesinde 27/06/2014 tarihinde meydana gelen “Otodan Hırsızlık” olayı ile ilgili olarak ekiplerimizin yapmış olduğu inceleme neticesinde olay yerinde tespit edilen parmak izinin Trafik Tescil Şube Müdürlüğümüze müracaatta bulunduğunda vermiş olduğu parmak izi ile aynı olduğu anlaşılan Y.S. isimli şahıs olduğu anlaşılmıştır.

Yedişehitler Mahallesinde 14/12/2015 tarihinde meydana gelen “İkametten Hırsızlık” olayı ile ilgili olarak ekiplerimizin yapmış olduğu inceleme neticesinde olay yerinde bulunan cam televizyon ünitesi üzerinde tespit edilen dört adet parmak izinin Trafik Tescil Şube Müdürlüğümüze müracaatta bulunduğunda vermiş olduğu parmak izleri ile aynı olduğu anlaşılan G.A. isimli şahıs olduğu anlaşılmıştır.

Şarkikaraağaç ilçemizde 1141 Gazhane Sokak üzerinde 19/01/2015 tarihinde meydana gelen “Mala Zarar Verme ve Konut Dokunulmazlığını İhlal” olayı ile ilgili olarak ekiplerimizin yapmış olduğu inceleme neticesinde olay yerinde bulunan PVC Cd Kabı üzerinde tespit edilen parmak izinin Trafik Tescil Şube Müdürlüğümüze müracaatta bulunduğunda vermiş olduğu parmak izi ile aynı olduğu anlaşılan M.E.G. isimli şahıs olduğu anlaşılmıştır.

Muzaffer Türkeş Mahallesinde 19/04/2015 tarihinde meydana gelen “Mala Zarar Verme” olayı ile ilgili olarak ekiplerimizin yapmış olduğu inceleme neticesinde olay yerindeki aracın sağ arka kapı camı üzerinde tespit edilen parmak izinin Pasaport Şube Müdürlüğümüze müracaatta bulunduğunda vermiş olduğu parmak izi ile aynı olduğu anlaşılan M.E.A. isimli şahıs olduğu anlaşılmıştır” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.