Fakirlere Yardım Seferberliği

Fakirlere yardım seferberliği Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla gerek il merkezi ve gerekse ilçe ve kasabalarda binlerce fakir vatandaşlara gıda paketleri dağıtılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2012 17:44
Fakirlere Yardım Seferberliği

İçerisinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla fakir aileler sevindiriliyor.

Bu mübarek ayda yoksul ailelere yardım etmek için çeşitli sivil toplum örgütlerinin yanı sıra yardım kuruluşları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Belediyeler ve çok sayıda hayırsever vatandaş fakir ailelere yardım için yoğun bir çalışma sergiliyor. Fakir ailelere genellikle gıda paketleri dağıtılırken, nakdi yardımlarda gerçekleştiriliyor.

Isparta Belediyesinin de önümüzdeki günlerde binlerce kişiye gıda yardımı dağıtımına başlayacağı öğrenilirken, ayrıca başta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olmak üzere çeşitli yardım kuruluşlarınca da yaşlı ve hasta durumdaki vatandaşların da evlerine iftar yemeği dağıtımı yapılıyor.

Öte yandan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları da maddi durumu iyi olmayan ve vakıfta dosyası bulunan yoksul ailelere ayni ve nakdi yardımlar gerçekleştiriyor.

Fakir ailelere yönelik yardımların Ramazan ayı sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Bu arada Müftü Mehmet Emin Avcı, zekat ve fitrenin Ramazan ayı sonuna kadar ihtiyaç sahiplerine mutlaka ulaştırılması gerektiğini de hatırlattı.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.