Fakülteye Ödenek Yok Rektöre Audi A6 Var

SDÜ Rektörlük makamına demirbaşta bulunan üç makam aracından sonra dün bir yenisi daha eklendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2011 23:14
Fakülteye Ödenek Yok Rektöre Audi A6 Var

SDÜ Rektörlük makamına demirbaşta bulunan üç makam aracından sonra dün bir yenisi daha eklendi.

Rektörlüğe son alınan aracın markası Audi A6 ve değeri yaklaşık 300 bin TL. Dün bu araç Rektörlük makamına teslim edilirken, İl Koordinasyon Toplantısı’nda yatırımlara ilişkin bilgi veren SDÜ yetkilisi, 18 bloktan oluşan Fen Edebiyat Fakültesi’nin kalan 8 bloğunun temeli atılmasına rağmen 4 yıldır ödenek yokluğu nedeniyle yapılamadığını açıkladı. Yine ödenek yokluğu nedeniyle kamulaştırma çalışmaları da yapılamadığı öğrenildi.

Yeni makam aracına binen Rektör’ün Ankara’ya gittiği de öğrenildi. İşte böyle bir durumda Rektörlüğe alınan yeni makam aracı etiklik tartışmalarını da beraberinde getirdi.

Rektörlüğün halihazırda 2009 model 150 bin TL değerinde Comender jeep, 2004 model Volvo marka makam aracı, Wolkswagen Transporter VİP marka makam aracı varken yeni makam aracına gerek var mıydı?

Öte yandan Rektörlüğün yeni makam aracı için 300 bin TL harcarken, doğu kampüsünde bulunan cami için cemaatten para toplanması arasındaki çelişkiyi de kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum