Farkımız Vizyonumuz 4-0 Yapacağız

AK Parti İl Başkanı Gökgöz, mevcut 3 milletvekilinden başında yeniden aday gösterilmesini hizmetlerin sürekliliği anlamında önemli bir avantaj olarak gördüklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2011 12:01
Farkımız Vizyonumuz 4-0 Yapacağız

AK Parti İl Başkanı Gökgöz, mevcut 3 milletvekilinden başında yeniden aday gösterilmesini hizmetlerin sürekliliği anlamında önemli bir avantaj olarak gördüklerini söyledi.

Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in yeniden aday gösterilmesine hizmetlerin sürekliliği açısından önemli bir avantaj olacağını savunan İl Başkanı Gökgöz, şu değerlendirmeyi yaptı.

Bizim 38 aday adayımızdan her biri de birbirinden değerli arkadaşlarımızdı. Burada mutlak suretle nihai kararda 4’e indirildi. Başbakanımız ve Genel Merkezimiz böyle tayin ettiler. Süreyya Sadi Bilgiç ‘in liste başında olması hizmetteki sürekliliğin devam etmesi noktasında iyi bir karar.

Milletvekillerimizden sadece Süreyya Bey devam ediyor. Bunu bir nöbet değişimi olarak algılamak lazım. 2002-2007’de Milletvekilliliği yapmış olan Recep Özel bey tecrübeli bir arkadaş. Recep Bey’in de bu sürece önemli katkıları olacağı şüphesiz. Suat Bey ise üniversite camiamızdan sosyolog. Açılım projesinde söz sahibi olan arkadaşlarımızdan biri. Üniversite camiası ile birlikte halk kaynaşmasını beraberinde bir araya getirecek değerli bir kardeşimiz. Pınar Hanım ise Senirkent Devlet Hastanesi Başhekimliliğinin yanı sıra sağlık camiasının sevdiği bir isim. Kendisi de Eğirdir’li olması hasebiyle bu sürece katkı sağlayacak heyecanlı bir arkadaşımız. Önemli olabilecek köprüler inşa edecek kapasitede olan bir arkadaşımız.

ISPARTA’DA HEDEF 4-0
Bizim hedefimiz Isparta’da 4-0 yakalayabilmek. Azim ve gayret ile inşallah 12 Haziran akşamı halkında teveccühü ile bunu başarabilecek kabiliyet ve yeteneğe sahibiz.

Çünkü bizler hep halkımızın hissiyatını kendi hissiyatımız olarak kabul ettik. Biz seçim sathı mahalline girdiğimiz andan itibaren belden aşağı siyaset yapmadık. Bundan sonra da yapmayacağız. Kimseye iftira atmadık. Bundan sonra da atmayacağız.

Farkımız vizyonumuz, ufkumuz ve projelerimiz ile ortaya çıkacak. Halkın huzuruna AK Parti teşkilatı, adaylarımız ve diğer aday adaylarımızla çıkacağız. Öte yandan AK Partide seçim koordinasyonu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şenol tarafından sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum