Farkındalık Yaratmak İçin Yürüyecekler

Ülkü İlköğretim Okulu tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan Milyonlarca İnsan Aç Kalacak Tehlikenin Farkında Mısınız? Projesi kapsamında Salı günü yürüyüş düzenlenecek.

Yayınlanma:
Farkındalık Yaratmak İçin Yürüyecekler

Zirai tarım arazilerinin hızla yok edilişi ve insanlığın açlığa doğru sürüklenmesine dikkat çekebilmek amacıyla başlatılan Milyonlarca İnsan Aç Kalacak Tehlikenin Farkında Mısınız? projesi kapsamında geniş katılımlı yürüyüş düzenlenecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Ülkü İlköğretim Okul Müdürü Mehmet Göksoy, projenin 3 yıl önce başlatıldığını ve çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Farkındalık oluşturmak için konferanslar ve paneller düzenlediklerini dile getiren Okul Müdürü Göksoy, “Projemiz kapsamında 3 yıldır etkinlik düzenliyoruz. Bu yılda etkinliklerimiz olacak. Farkındanlığı artıkmak için bu yılki düzenleyeceğimiz etkinliklerin başında yürüyüş yapmaya karar verdik.

2 Nisan Salı günü okulumuz önünden başlayacak olan yürüyüşümüze Isparta’da bulanan birçok okul ve sivil toplum kuruluşundan katılımlar olacak. Katılımlar sadece Isparta’yla sınırlı olmayacak. Çevre illerden ve farklı illerden de düzenleyeceğimiz bu etkinliğe katılımlarımız olacak. Bizim amacımız gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bıraklak. Düzenleyeceğimiz yürüyüş etkinliğimize tüm Isparta halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.