Fatih Terim Demirören'le Görüştü

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmek üzere evine geldi. Terim, bu görüşmenin ardından da Aysal ile görüşmek üzere yola çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2013 11:19
Fatih Terim Demirören'le Görüştü

Abdullah Avcı'nın istifasının ardından boşalan milli takım teknik direktörlüğü görevi için Fatih Terim'in şu sıralarda Yıldırım Demirören'in evine görüşmeye geldi. Fatih Terim, Revna Demirören tarafından karşılarken görüntülendi.

Fatih Terim'in görüşmeye Florya Tesis Müdürü Fahri Yılmaz ile birlikte geldi. Görüşmede ayrıca TFF Başkanvekilleri Ufuk Özerten ve Servet Yardımcı ile Göksel Gümüşdağ da yer aldı.
Yapılan görüşmenin ardından Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim saat 10:15'te Demirören ailesinin evinden ayrıldı.

DEMİRÖREN'DEN DÖRT YILLIK TEKLİF
Yapılan görüşmede Yıldırım Demirören'in Terim'e milli takım teknik direktörlüğü için dört yıllık bir teklifte bulunduğu ve deneyimli teknik direktörün de bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.
Galatasaray ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Fatih Terim, Yıldırım Demirören'in yaptığı bu teklifin detaylarını görüşmek için Başkan Ünal Aysal'ın ofisine gidiyor

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.