Fatih Terim Hagi'yi Tamammen Sildi

Başkan Aysal'ın "Takım yenilensin" talimatıyla harekete geçen tecrübeli çalıştırıcı; Stancu, Culio, Zapata başta olmak üzere 10 oyuncuyu yolladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Eylül 2011 17:02
Fatih Terim Hagi'yi Tamammen Sildi

BAŞKAN Ünal Aysal'ın "Takım yenilensin" talimatıyla düğmeye basan Fatih Terim, Galatasaray tarihinin en kötü sezonuna imza atan kadroyu bir bir dağıtıyor.

Sözleşmeleri sona eren Barış Özbek, Kewell, İnsua, Neill, Cem ile yola devam etmeyen tecrübeli hocanın, takımda düşünmediği Cana satıldı, Pino ise kiralandı. Terim'in büyük neşter operasyonunda, Hagi'nin isteği ile devre arasında alınan Stancu, Culio ve Zapata da gözden çıkarıldı.

Değişim devam edecek
HAGİ'nin ısrarıyla alınan üç yabancı futbolcuyu da takımdan gönderen Fatih Terim, dönemin sportif direktörü Adnan Sezgin'in takıma kazandırdığı Yekta Kurtuluş ve Kazım Kazım'ı ise kadrosunda tuttu. Yekta Kurtuluş'un olası bir ayrılığı Terim'in Hagi dönemine vurduğu dördüncü neşter olacak. Gidenlerin yerini Muslera, Melo, Ujfalusi, Elmander, Eboue, Selçuk, Ceyhun, Engin Baytar gibi isimlerle dolduran sarı-kırmızılı çalıştırıcının, Mustafa ve Aydın'ı da göndermesi bekleniyor.

Araları açık mı?
RİJKAARD'ın yerine kurtarıcı olarak gelen ancak kötü gidişatı durduramayan Hagi, yoğun eleştirilerin ardından, "Büyük hoca ama ikinci gelişinde başarılı olamadı ve onu eleştirmiyordunuz" diyerek hem basına çatmış hem de Terim'e gönderme yapmıştı. Hagi'nin bu sözleri, "Araları açık" yorumlarına neden olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.