Fatih Terim Sevdası Bitmiyor

Bir grup Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe yenilgisinin ardından eski hocaları Fatih Terim'in evinin önüne pankartlar astı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2013 10:24
Fatih Terim Sevdası Bitmiyor

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Galatasaray, hem zirveden uzaklaştı hem de puan farkının 9'a çıkmasına engel olamadı.

Derbi maçın ardından Bir grup Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe yenilgisinin ardından eski hocaları Fatih Terim'in evinin önüne pankartlar asarak tecrübeli hocaya sevgi gösterisinde bulundular.

2 ŞAMPİYONLUK VE YARI FİNAL
Galatasaray'da görev aldığı süre boyunca üst üste 2 lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde yarı final pynatarak büyük başarıya imza atan Teknik DirektörFatih Terim'in Başkan Ünal Aysal tarafından görevine son verilmesi sonrası sarı-kırmızılı taraftarların tepkisine neden olmuştu.

SÖYLE KİM ÇOK GÖRDÜ SENİ BİZE
Hafta sonu oynanan ve Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan maçtan sonra sarı-kırmızılı taraftarların Ünal Aysal'a olan öfkesi bir kart daha arttı. Maçtan sonra Florya'ya akın eden bir grup taraftar Ünal Aysal aleyhinde tezahüratlar yaptı.

Fatih Terim'e gönül veren bazı taraftarlar ise, "İnadına Terim", "Söyle hocam bu sefer kaç maç cezan?", "Söyle kim çok gördü seni bize?" pankartlarıyla Terim'e sevgilerini gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum