FATİH'in Tabletleri Dağıtıldı

Milli Eğitim'de uygulanmaya başlanan Fatih Projesi kapsamında Ahmet Melih Doğan Lisesi'nde öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2014 22:02
FATİH'in Tabletleri Dağıtıldı

Fatih Projesi kapsamında 81 ilde tblet bilgisayar dağıtımı gerçekleşti. Bu kapsamda Isparta'daki dağıtım töreni Ahmet Melih Doğan Lisesi'nde yapıldı. Törene Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, Emniyet Müdürü Mehmet Or, Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Yakup Kütük, Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya yanı sıra çok sayıda davetli ve öğrenciler katıldı.



Vali Özkan törende yaptığı konuşmada Eğitim’de hızla değişen fiziki alt yapıya dikkat çekerek, ‘Yeni nesiller açısından önemli bir projenin başlangıcını hep beraber yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekten eğitimin teknolojik alt yapısının her geçen gün artması yeni nesillerin muasır medeniyet seviyesi üzerine ulaşmasında bir eğitim düzeyine ulaşmamız kalkınmamız açısından kaçınılmaz bir zorunluluk. Bu yönüyle son on yıl içinde eğitim iyileştirilmesi toplum olarak aile olarak her birimizin önceliği. Türk milletinin bu yaygın önceliğini, talebini kendisine birincil hedef olarak ortaya koyan hükümetimiz, eğitim hizmetini iyileştirmek üzere son on yılda sonuçlarına baktığımız zaman çok ciddi anlamda bir iyileştirme faaliyetinde bulunmuş. Ve ne neticesini aslında çok yönüyle almış bulunmaktayız. Öğretmenlerimize bu anlamda ki fedakarlıkları için çok teşekkür ederim’ dedi.

Fatih Projesi kapsamında yapılan törende Öğretmenlere 50, öğrencilere ise 127 adet tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum