Fatura Ödeme Tarihleri Değişti

TEDAŞ’ın Özelleştirilmesinin ardından elektrik faturalarının son ödeme tarihinde değişikliğe gidildi. Daha önce her ayın 26’sı olan fatura ödeme günü, 14’üne çekildi. Maaşını 17’sinden sonra almaya başlayan emekliler ise duruma tepkili.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2013 16:57
Fatura Ödeme Tarihleri Değişti

TEDAŞ’ın özelleştirilmesinin ardından elektrik faturalarının ödeme tarihinde yapılan değişikliğe Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdulkadir Ersal tepki gösterdi.ajans32

Daha önce 26’sı olan fatura ödeme gününün 14’üne çekilmesine tepki gösteren Ersal, “Bugüne kadar faturalar 26’sında ödeniyordu. Sıkıntı olmuyordu. TEDAŞ özelleştirildi; tamam özelleştirmeye karşı değiliz ama, insanları da mağdur ediyorlar. İşçiler memurlar 15 inde emekliler 17 sinden itibaren maaş alıyor. Zaten kıt kanaat geçinen emekliler 5-6 gün önce nereden para bulup ödeyecek” dedi.

Ersal, Isparta Milletvekillerine de çağrıda bulunarak “Milletvekillerinin bu konuyu ele almasını beklemekteyiz. Bu mağduriyet giderilmeli” diye konuştu.ajans32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum