Feci Kazada 1 Ölü 2 Yaralı

Feci Kazada 1 Ölü 2 Yaralı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Kasım 2015 15:13
Feci Kazada 1 Ölü 2 Yaralı

Şarkikaraağaç'ta park halindeki römorka çarpan otomobildeki Veli Yalçınkaya (28) öldü, 2 kişide yaralandı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında Şarkikaraağaç’a bağlı Belceğiz Köyü yakınlarında meydana geldi. 31 yaşındaki Nuri Korumaz’ın kullandığı 32 LR 474 plakalı otomobil, yol kenarında park halindeki gübre yüklü traktör römorkuna çarptı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İlk yardım ekiplerinin müdahale ettiği Nuri Korumaz ve 23 yaşındaki Halil Yuva ambulansla Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan Veli Yalçınkaya ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. YalçınKaya'da ambulansla aynı hastaneye gönderildi. Sağlık durumu ağır olan yaralılardan Halil Yuva Isparta Devlet Hastanesi’ne, Veli Yalçınkaya ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. Veli Yalçınkaya hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Nuri Korumaz'ın tedavisi ise Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi’nde devam ederken, jandarma römorkun sahibi Emin A.'yı ifadesini almak üzere karakola götürdü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.