Feci Kazada Minik Kız Hayatını Kaybetti

Antalya'da TIR'a arkadan çarpan otomobilde bulunan 4 yaşındaki Ceylin Yılmaz feci şekilde öldü, anne ve babasıyla kimliği belirlenemeyen bir kişi ağır yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2013 12:00
Feci Kazada Minik Kız Hayatını Kaybetti

Kaza, Antalya- Isparta Karayolu'nun merkez Aksu İlçesi çıkışında saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Orhan Yılmaz yönetimindeki 32 HAS 414 plakalı otomobil, Isparta'dan Antalya'ya gelirken Aksu yakınlarında, önünde seyreden Abdullah Karaman yönetimindeki 07 AFA 79 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Otomobilde bulunan Ceylin Yılmaz olay yerinde öldü. Otomobil sürücüsü Orhan Yılmaz ile eşi Gülsüm Yılmaz ve kimliği belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Çevredeki hastanelere götürülen yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İfadesinin alınması için polis merkezine götürülen TIR sürücüsü Abdullah Karaman, kendi şeridinde normal hızda seyrederken büyük bir gürültü üzerine aracını durdurduğunu ve kazayı gördüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum