Feci Kazada Ölenler İçin Mevlit Okutuldu

25 Ekim 2014 tarihinde Yalvaç Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimizi Eskişehir’e taşıyan otobüsün üzücü bir kaza sonucu yaşamını yitiren öğrenciler için Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü bugün öğlen namazına müteakip İlçe Merkezinde bulunan Devleth

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2014 14:43
Feci Kazada Ölenler İçin Mevlit Okutuldu

25 Ekim 2014 tarihinde Yalvaç Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimizi Eskişehir’e taşıyan otobüsün üzücü bir kaza sonucu yaşamını yitiren öğrenciler için Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü bugün öğlen namazına müteakip İlçe Merkezinde bulunan Devlethan ve Hamidiye Camiinde mevlit okutup helva dağıttırdı.

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz Belediye Başkanı Tütüncüyü ve Yalvaçlıları yalnız bırakmayarak eşlik etti. Hamidiye Camiinde vefat eden öğrencilerin öğretmenleri ve öğrencileri ile tek tek ilgilenen Korkmaz ; ‘Gerçekten içimiz yanıyor,9 Gencecik fidanımızı kaybettik. Bu yol konusunu 2010 yılında gündeme getirmiştim. Bizler hem Isparta’mızın hem de bölgemizin vekili olarak bu konuyu yakından takip ederek Ulaştırma Bakanımız ile görüşüp bir daha bu tür olaylara sebebiyet verilmemesi için ne gerekiyorsa yapacağız. ’dedi.

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü yaptığı açıklamada; ‘25 Ekim 2014 tarihinde Yalvaç Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimizi Eskişehir’e taşıyan otobüsün üzücü bir kaza sonucu yaşamını yitiren öğrenci arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı olan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.

Üzücü Kazanın gerçekleştiği yolun zirveye kadar olan kısmı Yalvaç İlçemiz sınırlarında zirveden sonra olan kısım ise Afyonkarahisar ilimiz sınırlarında yer almaktadır. Bu yol İlçemiz sağır köyü ile Afyonkarahisar Karamık köyünü bağlayan genişliği 7 metre olan yol İl Özel İdaresi sorumluluğunda yer almaktadır.

Gencecik fidanlarımızı kaybettiğimiz üzücü kaza gibi olayların tekrar yaşanmamasını ve bu yolun daha sağlıklı bir yol haline getirilmesi için bölge milletvekillerimizin daha duyarlı olmasını umut ediyoruz.

Camilerde okutulan mevlid-i Şerif’in ardından vatandaşlara helva ikram edildi.

Vatandaşlar kaza da ölen gençlere Allah’tan rahmet dilerken Halkın her kesimi ile ilgilenen sorunlarına çözüm bulma konusunda bütün gücü ile çalışan ve Bu gençlerimizi unutmayarak bu güzel etkinliğe sebep olmasından dolayı Belediye Başkanı Tütüncü’ye teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.