Feci Kazada Ölenler Toprağa Verildi

Antalya-Isparta karayolunda dün yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu hayatını kaybedenlerden 9'unun cenazesi,Afyonkarahisar'da toprağa verildi.

Yayınlanma:
Feci Kazada Ölenler Toprağa Verildi

Kazada yaşamını yitirenlerden berberler Fehmi Şentürk ile İbrahim Çankır'ın cenazeleri öğle vakti, İmaret Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ile uğurlandı. Şentürk'ün cenazesi Şuhut ilçesine bağlı Atlıhisar beldesinde, Çankır'ın cenazesi iseKocatepe Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına, Şentürk ve Çankır'ın yakınları, AfyonkarahisarValisi Hakan Yusuf Güner, AK Parti Afyonkarahisar MilletvekiliHalil Ürün, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, MHPAfyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, AfyonkarahisarBerberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan, meslektaşları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerden Mehmet Şatır'ın cenazesi Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde, Gökhan Can ve Ahmet Öksüm'ün cenazeleri Sülün beldesinde, Hidayet Cönk'ün cenazeleri Sülümenli beldesinde, Samet Taşpınar'ın cenazesi Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde, Turan Karatepe'nin cenazesi Bozhüyük beldesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Otobüs şoförü Sinan Doğruaylı'nın cenazesi ise Mısri Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Eskişehir'e gönderildi.
Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası'nın düzenlediği geziye katılanları taşıyan yolcu otobüsü, dün Antalya-Isparta karayolunda devrilmiş, kazada 13 kişi yaşamını yitirmiş, 31 kişi yaralanmıştı.

Kazada yaşamını yitirenlerden Suat Esen'in, Benan Mardin'in,Erkan Tan'ın ve Akın Balkan'ın cenazeleri dün toprağa verilmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.