Feci Kazada Yaralanan Dede De Hayatını Kaybetti

Şarkikarağaç’ta meydana gelen trafik kazasında 7 yaşındaki torunu ölen dede de hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2014 15:04
Feci Kazada Yaralanan Dede De Hayatını Kaybetti

Edinilen bilgiye göre, Şarkikaraağaç'ın Sele köyü yakınlarında bahçede çalışan 60 yaşındaki İbrahim Demirci, yağmurun başlamasıyla 7 yaşındaki torunu Fena Demirci'yi alarak 32 SH 185 plakalı minibüsle yola çıktı.

Bahçeden yola çıkan Demirci yönetimindeki minibüs ile Mustafa A. yönetimindeki 46 DA 504 plakalı kamyon çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs karşı şeride sürüklenirken, dede ve Torun ağır yaralandı. Dede ve Torun, olay yerine gelen ambulanslarla Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 7 yaşındaki Fena Demirci hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan dede İbrahim Demirci de, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralı olarak tedaviye alınan dede, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kamyon sürücüsü Mustafa A. gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ