Feci Şekilde Can Verdiler

Antalya'da meydan gelen kazada, içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen TIR’ın altına girdi. TIR ve otomobil alev topuna dönerken, otomobildeki 5 kişi yanarak öldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2014 15:36
Feci Şekilde Can Verdiler

Ölenlerden birinin Isparta'da apartman görevlisi olarak çalışan Ali Armağan olduğu öğrenildi.

29 yaşındaki Emrah Bülbül, yönetimindeki 05 RD 419 plakalı otomobil ile direksiyon kontrolünü yitirdi. Orta refüje giren ve yaklaşık 60 metre burada giden otomobil, Liman’dan çıkan ve Kemer yoluna dönmek üzere kavşaktaki kırmızı ışıkta bekleyen Galip Asker yönetimindeki 07 HZ 762 plakalı TIR’ın yakıt deposunun bulunduğu bölüme hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ve TIR bir anda yanmaya başladı.

Alev topuna dönen TIR’ın sürücüsü Galip Asker hafif yaralı halde araçtan çıkarken lüks otomobilde bulunan 5 kişi aracın içinde yanarak öldü. O araçta ölenlerden birinin Isparta'da apartman görevlisi olarak çalışan Ali Armağan olduğu öğrenildi.

Armağan'ın cenazesi, yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak, Isparta'ya götürüldü.

Evli ve 2 çocuk babası Armağan'ın Sütçüler ilçesi Kesme Beldesi'nde toprağa verileceği öğrenildi. Armağan'ın, Emrah Bülbül ve Emrah Türkmen ile Antalya'da yaşayan asker arkadaşı Masun Doğan'ı ziyarete geldikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.