Fedakar Hekimlerimize, Minik Öğrencilerden Anlamlı Mektup

Fedakar Hekimlerimize, Minik Öğrencilerden Anlamlı Mektup

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2017 07:32
Fedakar Hekimlerimize, Minik Öğrencilerden Anlamlı Mektup

Isparta Ali Haydar Albayrak İlköğretim Okulu üçüncü sınıf öğrencileri, özverili çalışmalarıyla, insanlara umut ışığı olan Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi hekimlerine anlamlı bir mektup ulaştırdı.

Geleceğimizin teminatı çocuklar, gece gündüz demeden insanların sağlığı için çalışan doktorlarımız için kaleme aldıkları teşekkür mektubunu Hastane Hasta Hakları Birimine iletti. Mektuplar Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları servisinde hizmet veren “Hastane Sınıfı”nın panosuna asılırken hastane idarecileri de kendilerini duygulandıran 3/E sınıfı öğrencilerini ziyaret etti.

Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Levent Tök ile Müdür Yardımcısı Fidan Karahan önderliğinde düzenlenen ziyaret programında, öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Şahin Özbudak, Müdür Yardımcısı Ahmet Karaca ve sınıf öğretmeni Fahrettin Berber de duyarlı davranışlarından dolayı hastane idarecilerine teşekkür etti.

Şahin Özbudak, öğrencilerin minnet duygusunu mektuba aktardığını ifade ederek, “Sağlık önemli bir konu, doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarımız mesleklerini büyük bir özveri ile yerine getiriyor. Bu mektuplarla çocuklarımız da sizlere teşekkür etmek istedi. Ziyaretiniz bizleri özellikle öğrencilerimizi çok mutlu etti. SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi idaresi başta olmak üzere tüm hastane çalışanlarına teşekkür ediyoruz.” dedi.

3/E sınıfı öğrencileri için hastane yemekhanesinde özel olarak hazırlanan pasta, çocuklar tarafından çok beğenildi. Mektupların hastane sınıfı panosuna asılmış halinin fotoğrafı da sınıfa hediye edildi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum