Fedakarlıklarınızdan Memnunuz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İsa Yalçın ve İl Başkan Yardımcısı Atilla Kurtul, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2012 16:01
Fedakarlıklarınızdan Memnunuz

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yalçın ve Kurtul’a belediye olarak yaptıkları ve bundan sonra hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın da, “Isparta’nın her noktasında, her durduğumuz köşede, selamlaştığımız hemşehrilerimizin belediyeden memnuniyetlerini ifade etmeleri bizi de parti olarak gururlandırıyor” dedi.
Yaklaşık bir saat süren karşılıklı fikir alışverişi sonrasında açıklama yapan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Yapılan çalışmaları zaman zaman kendi aramızda değerlendiriyoruz.

Belediye Başkanımızın bundan sonra yapacağı çalışmalarla ilgili olarak istişarelerimiz devam ediyor. Bu yoğun tempo içerisinde bizleri de kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Her türlü çalışma, gayret ve fedakarlıklarından parti olarak çok memnunuz. Çok şükür ki, burada bugün iyi ve güzel şeyleri konuşuyoruz, hizmetleri konuşuyoruz. Isparta Belediyesi dinamik bir şekilde zaman mefhumu taşımadan çalışmalarına devam ediyor. Harekete geçen sistem öyle bir hale geldi ki artık, ne olursa olsun engellenemez noktaya geldi. Ekonomik sorunlar hiçbir şekilde bu işi durduramıyor veya art niyetli birtakım insanlar yapılan projeleri kamuoyunda olumsuz gibi gösterse de durduramıyor. Bizi memnun eden şudur ki, bu şekilde devam eden süreç, çalışma Isparta’yı hak ettiği yere getireceğini bilmek, görmek bizi şimdiden memnun ediyor. Bir kez daha çalışmalarından, fedakarlıklarından dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanlık Makamında gerçekleşen görüşmede Başkan Günaydın, MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve İl Başkan Yardımcısı Atilla Kurtul’un yapmış olduğu ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirirken, yaptıkları çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yaptığımız çalışmaları aynı kalp atışlarıyla desteklediklerini görmek beni çok mutlu etti. Tabi bu güzellikler, çalışmalar Isparta’nın yararına bizlere bir teşvik oluyor. Bunun için İl Başkanımız ve İl Başkan Yardımcımıza bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

MHP İl Başkanı Yalçın ve İl Başkan Yardımcısı Kurtul’a, daha önce Ortadoğu’nun en büyük fabrikasını kurduklarını, üç vardiyaya çıkarılması için yapılan son çalışmalar hakkında bilgi verdiğini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Yeni yapılacak olan Yalıtım ve İzolasyon Fabrikası hakkında kendilerine bilgiler verdim. Bu fabrikamız 4-5 ay içerisinde tamamlanacak. Bu yatırım Isparta’nın ekonomisi için büyük bir girişimdir. Bu çalışmalarımızı arkadaşlarımız her dakika ve her saniye teşvik ediyorlar” görüşlerinde bulundu.

9-16 Ekim 2012 tarihleri arasında Çin’e yapacağı ziyaretle ilgili olarak da bilgiler aktaran Başkan Günaydın, “Lityum enerji fabrikası için Çin’e gidiyorum. Bu fabrikanın kurulmasıyla Isparta’ya ve Türkiye’ye ne kadar faydalı olabileceği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

Yurtdışı inceleme ve anlaşma ziyaretleri öncesinde karşılıklı beyin fırtınası gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Başta teşkilatım olmak üzere, arkadaşlarıma belediye ile aynı kalbi taşımaları ve Isparta menfaati için yapmaları bana da teşvik enerjisi vermektedir. Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum, inşallah bu ziyaretler Isparta’nın menfaatlerine hayırlı olur temennisinde bulunuyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.